Ексклюзиви
четвер, 04 серпня 2011 16:30

Відпочити на морі можна за 590 гривень

Уікенд у селищі Кирилівка на південно-західному узбережжі Азовського моря в Запорізькій області коштуватиме усього 590 гривень. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла туристка Оксана Ольхова з Києва. Разом з чоловіком Миколою вони друге за літо поїхали на море.

"У чоловіка і в мене така робота, що відпустку брати невигідно, - каже Оксана. - Але маємо щотижня три вихідних — з п'ятниці по неділю. Поїхати далеко на відпочинок не можемо, але у Кирилівку їздили вже вдруге за літо. Кращої відпустки для нас не придумати".

Відпочинок подружжя тривав три дні.

"На людину обходиться рівно 590 гривень на 3 дні, - підрахувала Оксана. - Це з дорогою туди-назад на потязі, проживанням в будиночку, обідами-вечерями, походом в аквапарк і дискотекою.Останньою маршруткорю о 20.00 виїхали до Мелітополя. Там сіли на поїзд. Вже вранці були вдома і збирались на роботу".

Пропонує відвідати розважальний комплекс "Острів Скарбів".

"Аквапарк в Кирилівці дивує розміром. Він займає майже 6 гектарів. Там майже півсотні водних атракціонів для дітей і дорослих. В центрі - величезний басейн з аквабаром, а навколо всього цього "в'ється" штучна річка з гейзерами, містками і печерами. Наш трирічний Міша плескався в басейні глибиною 40 см. Радів всяким гіркам-грибочками-рибкам-дельфінах. Для нього відпочинок не коштував нічого".

Дітей до 3-х років в аквапарк пускають безкоштовно.

"Відпочили краще, ніж у Туреччині два роки тому. З чоловіком перепробували всі гірки. На території аквапарку працюють сім кафе, барів і ресторан. Обід в їдальні "Штурвал" обійшовся в 38 грн на людину".

Зараз ви читаєте новину «Відпочити на морі можна за 590 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути