Ексклюзиви
понеділок, 26 серпня 2024 23:00

Відкусять свій ласий шматок: ці два знаки озолотить останній тиждень літа

Відкусять свій ласий шматок: ці два знаки озолотить останній тиждень літа
Останній тиждень літа потішить подарунками. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 26 серпня по 1 вересня добре все пройде у людей, які вміють чекати. Не поспішайте. Конкуренти все одно залишаться позаду. Вірте у свою щасливу зірку.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Грошей небагато, але ви зумієте мудро ними скористатися, - говорить астрологиня. - Не обіцяйте фінансову допомогу комусь з друзів. Через це посваритеся з ними. Свій ласий шматок цього тижня відкусять Терези і Риби. Ці два знаки відчують себе справжніми фаворитами. Вас переслідуватиме успіх. Останній тиждень літа озолотить і потішить подарунками. Якщо плануєте вкласти гроші у нерухомість, робіть це восени. Ціни знизяться. На ринку з'явиться вдосталь цікавих пропозицій".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Перемагатиме той, хто ставиться до життя як до гри. З легкістю відпускайте людей, які не сприймають ваш темп життя. Частіше цілуйте та обіймайте тих, кого любите і цінуєте.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Багато цікавих підказок відшукаєте у соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом. Не варто йти на курси. Викинете гроші на вітер, а необхідних знань не отримаєте.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Більше часу проводьте з близькими. Разом подумайте над розширенням житла. Варто шукати нові дім чи квартиру. На ринку буде багато вигідних пропозицій

Рак (22 червня - 22 липня)

Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться братися за справи на світанку і працювати удвічі більше.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Позбудьтеся баласту: продайте авто, гараж чи дачу, якими не користуєтеся багато років. Довго шукатимете нову роботу. Не підганяйте себе з вибором. Добре обдумуйте кожну пропозицію.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Задумаєтеся нам еміграцією. Не поспішайте пакувати валізи. Добре вивчіть усі можливості та пропозиції на ринку праці в іншій країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будуть у виграші: кого кінець літа зробить багатими і щасливими

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Втомитеся доводити, що варті кращого. Підтримкою стануть рідні. Вони підкажуть, де можна заробити більше. Відкладіть на осінь придбання нерухомості та переїзд. Гроші йтимуть до рук наполегливих і працьовитих.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Тиждень не раз змусить усміхнутися. З нього розпочнеться ваш успішний вересень. Не ведіться на авантюри, ігноруйте чутки. Відчуєте, кому довіряти не слід. Друзі намагаються звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гаманець наповниться у першій половині тижня. Купуйте генератори і сонячні батареї. Запасайтеся дровами. Це вдалий час, аби забезпечити себе усім необхідним на осінь.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вдасться легко змінити професію чи хобі і почати заробляти більше. Лише надмірна сором'язливість завадить. Над цим варто попрацювати. Запишіться до психолога, заручіться підтримкою впливового ментора.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Просіть партнерів не жертвувати власними інтересами заради вас. Бо через тиждень доведеться вислухати претензії і критику. На роботу вирушайте раніше. Вранці вдасться зробити більше, ніж увечері.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Позбавтеся усього, що заважає вашому бізнесу вирватися вперед. Стежте, як життя підкидає чергову удачу. Намагайтеся не пропустити слушного моменту, щоб сісти у потрібний човен.

Астрологиня дала фінансовий гороскоп на вересень і неабияк здивувала прогнозом. Довідайтеся першими, яким знакам восени щаститиме на кожному кроці.

Зараз ви читаєте новину «Відкусять свій ласий шматок: ці два знаки озолотить останній тиждень літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути