Ексклюзиви
пʼятниця, 26 липня 2024 09:10

Відкриють у собі суперздібності: які три знаки почнуть заробляти більше за інших

Відкриють у собі суперздібності: які три знаки почнуть заробляти більше за інших
Доведеться виборювати все, що хочете мати. Працюйте не покладаючи рук. Фото: pixabay.com

26 липня - час довгоочікуваних зустрічей із друзями. Обмінюйтеся подарунками і гарним настроєм.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Справжніми щасливчиками себе відчують Леви, Діви і Стрільці, - говорить астрологиня. - Ваші доходи підуть вгору. Почнете заробляти більше за інших. Поки не час відкривати комусь секрети успіху. Поради будете роздавати згодом. Доведеться виборювати все, що хочете мати. Працюйте не покладаючи рук. Відкриєте у собі суперздібності. Передбачатимете майбутнє. Відчуватимете, що вас чекає, тому будете готові до будь-яких сюрпризів. Не шукайте романтичних пригод. Зустрічатимуться хитрі та підступні люди. Запрошення на побачення прийміть у вихідні".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Краще скасувати важливі переговори, відрядження, підписання договорів. Всі ці справи вдасться вдало реалізувати наступного місяця. Зараз присвятіть час навчання.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Критично ставтеся до результатів своєї діяльності. Шукайте і виправляйте помилки. Якщо нові справи будуть гальмуватися, значить, для них ще не настала слушна година.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не ятріть душу важкими спогадами. Мрійте про майбутнє. Поради батьків допоможуть знайти вихід зі скрути. Повертайтеся у місця сили - під улюблене дерево чи у рідний дім.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не переплачуйте за продукти та одяг. Беріть участь в акціях і розпродажах. Вдалий період, аби купувати кухонне обладнання та утеплювати оселю.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гроші надійдуть наступного тижня. Доведеться витрачати те, що планували вкласти у літню відпустку. Не засмучуйтеся. Вдасться гарно відпочити в оксамитовий сезон.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не поширюйте пліток, не беріть чужого. Все хороше і так скоро прийде у ваше життя. Самопочуття залежить від того, що і скільки їсте. Відновитися фігуру допоможуть ранкові пробіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завжди на коні: астрологиня назвала чотири знаки, які постійно досягають мети

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

У вас закохуватимуться ті, чиєї прихильності добивалися місяцями. Вам доведеться вирішувати, з ким хочете продовжувати стосунки. Не намагайтеся всидіти на двох стільцях.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Кінець липня порадує заробітками та успіхами. Скористайтеся нагодою покращити матеріальне становище. Можливі запаморочення та слабкість. Провітрюйте свій дім. Частіше виходьте на свіже повітря. Пропийте курс вітамінів, багатих на залізо.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Запросіть у гості родичів і друзів. Не панікуйте, якщо не встигаєте чогось приготувати на кухні. Замовте піцу та суші. За святковим столом довідаєтеся секрет, який приємно вразить.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Частіше виходьте в люди і заявляйте про себе. Вашим ораторським здібностям можна позаздрити. Зумієте переконати співрозмовника за 5 хвилин.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Хочете, щоб вас любили, зробіть перший крок. Присвятіть коханим більше часу. Проведіть разом вечір. Влаштуйте для них веселий квест та романтичну вечерю.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Грошей вдосталь. Спрямуйте їх на реалізацію своїх планів. Не витрачайте на потреби інших. Проведіть цей день у своє задоволення.

Протягом тижня з 22 по 28 липня буде багато роботи, але за неї гарно платитимуть. Астрологиня назвала знаки, які стрибнуть вище власної голови.

Зараз ви читаєте новину «Відкриють у собі суперздібності: які три знаки почнуть заробляти більше за інших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути