Ексклюзиви
середа, 22 лютого 2006 18:54

Відкріпні талони почнуть видавати післязавтра

З 24 лютого люди зможуть отримати відкріпні талони для голосування на виборах. Щоб  одержати цей документ виборець повинен мати з собою паспорт. В ньому буде ставитися печатка, номер відкріпного талону та дата його видачі.

Проголосувати у тому місті, де видали талон виборець не матиме права. Отримати відкріпні посвідчення можна буде на протязі місяця, їх закінчать видавати за два дні до виборів.

Цього року талони захищені спеціальними водяними знаками. Підробити їх неможливо, стверджують в Центральній виборчій комісії.

- На кожній дільниці буде пристрій, що зможе відрізнити справжній талон від підробки. -розповів голова ЦВК Ярослав Давидович, 67 років. - При його застосуванні фарба на відкріпному посвідченні повинна змінити чорний колір на зелений.

-Зараз відкріпні талони вже розіслані до окружних виборчих комісій – сказав начальник оргвідділу ЦВК Микола Дондик, 58 років.

Зараз ви читаєте новину «Відкріпні талони почнуть видавати післязавтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути