четвер, 06 серпня 2009 16:28

Від рідних Джексона вимагають повернути борг 15-річної давності

Від рідних Джексона вимагають повернути борг 15-річної давності

Південнокорейська газета Segye Times зажадала від родичів Майкла Джексона 7,9 мільйона доларів.

Segye Times звернулася до суду Лос-Анджелеса з вимогою забезпечити виплату грошей щодо позову, виграному в суді каліфорнійського міста Контра-Коста в 1994 році. Тоді суд визнав батьків Майкла Джексона, Джозеф і Кетрін Джексон, а також їхнього сина Джермані винними у відміні організованих Segye Times концертів, за які газета в 1990 році встигла заплатити 5,5 мільйона доларів. Музикантів зобов"язали повернути виданню 4 мільйони доларів, проте вони досі не виконали рішення суду. З урахуванням відсотків до теперішнього часу борг Джексонів перед Segye Times виріс майже удвічі.

У самого Майкла Джексона також виникала суперечка з південнокорейською газетою з приводу скасованих в 1990 році концертів. Проте він в 1992 році врегулював даний конфлікт в досудовому порядку.

Суду Лос-Анджелеса належить вирішити, чи можуть борги родичів померлого в червні 2009 року співака бути стягнуті з його майна. Зі всіх відповідачів по позову спадкоємицею Майкла Джексона є лише його мати. У своєму заповіті співак вказав, що залишає гроші матері, трьом своїм дітям, а також декільком добродійним організаціям. З батьком у співака були дуже напружені стосунки, а з дружиною Деббі Роу він розлучився в 1999 році. На момент складання заповіту майно Джексона оцінювалося в 500 мільйонів доларів.

Адвокат Кетрін Джексон Лондел Макміллан заявив, що поки не знає про ініціативу Segye Times.

У 1999 році Кетрін і Джозеф Джексони указували борг перед південнокорейською газетою в списку заборгованостей, приведеному в заяві про банкрутство. Згідно з заявою, в цілому у пари на той момент накопичилися борги на суму 24 мільйони доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Від рідних Джексона вимагають повернути борг 15-річної давності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути