середа, 11 вересня 2013 03:11

Віце-спікер британського парламенту подав у відставку через секс-скандал

Віце-спікер британського парламенту подав у відставку через секс-скандал
Найджел Еванс. Фото: Reuters

Віце-спікер нижньої палати парламенту Великобританії Найджел Еванс подав у відставку після того, як його в черговий раз звинуватили у скоєнні злочинів сексуального характеру.

"Я можу підтвердити, що подам у відставку з поста віце-спікера ( Палати громад)", - заявив Еванс після пред'явлення звинувачень. При цьому він додав, що має намір продовжити роботу в якості депутата .

Напередодні представники прокуратури заявили, що Евансу висунуто звинувачення в згвалтуванні і сексуальних домаганнях. Всього звинувачення включає вісім пунктів правопорушень, які, ймовірно, були здійснені Евансом в період з 2003 по 2013 рік. Жертвами парламентарія за цей час стали семеро людей.

За даними видання Guardian, у вівторок вранці поліція графства Ланкашир заарештувала Еванса після отримання скарги від двох осіб про сексуальні домагання з боку віц -спікера. Очікується, що перші слухання в суді у справі Еванса пройдуть 18 вересня.

Це не перший випадок, коли Евансу висувають звинувачення в скоєнні злочинів сексуального характеру. Поліція затримувала парламентарія вже два рази в травні і в червні. Тоді ЗМІ повідомляли, що жертвами Еванса, який в 2010 р. публічно зізнався в гомосексуалізмі, були чоловіки .

Зараз ви читаєте новину «Віце-спікер британського парламенту подав у відставку через секс-скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути