Ексклюзиви
субота, 11 грудня 2021 16:32

Ветеранські шпиталі Миколаєва, Одеси та Херсона отримали медичну гуманітарну допомогу з Нідерландів
3

8 грудня у Миколаївському клінічному шпиталі ветеранів війни відбулася передача медичної гуманітарної допомоги з Нідерландів для шпиталів південного регіону України. Зокрема, медичні установи отримали багатофункціональні ліжка, інвалідні візки, медичні меблі, обладнання, медичний одяг та інші товари, необхідні для реабілітації військових та покращення умов їх перебування у шпиталях.

Передача гуманітарної допомоги була організована за підтримки голови Консультативної ради з питань ветеранів та сімей загиблих при президенті України Сергія Куніцина, представниці української діаспори в Нідерландах Ангеліни Кучерук, представників обласних рад та крім Миколаївського госпіталю було передано до Одеського очного госпіталю інвалідів війни війни.

Щойно Куніцину стало відомо про невирішені проблеми медичних закладів щодо забезпечення необхідними для лікування та реабілітації речами, він організував доставку гуманітарного вантажу. Про наповнення міжнародної гуманітарної допомоги необхідним інвентарем безпосередньо подбала Кучерук.

Ветеранські шпиталі Миколаєва, Одеси та Херсона отримали медичну гуманітарну допомогу з Нідерландів.
Ветеранські шпиталі Миколаєва, Одеси та Херсона отримали медичну гуманітарну допомогу з Нідерландів.
Ветеранські шпиталі Миколаєва, Одеси та Херсона отримали медичну гуманітарну допомогу з Нідерландів.

"Благодійні справи, надання допомоги медичним установам, ветеранам проводяться систематично. Ветерани своїх не забувають. Учасники бойових дій, ветерани війни в Афганістані та АТО/ООС – це особлива категорія людей, серед яких слово та справа нерозривно пов'язані між собою. Вони зайвих слів не говорять і порожні обіцянки не дають", — зазначають організатори.

З 2014 року Миколаївський обласний госпіталь ветеранів війни є центром медико-психологічної реабілітації для учасників АТО. У лютому 2015 року створено медико-психологічний центр для реабілітації учасників АТО.

Зараз ви читаєте новину «Ветеранські шпиталі Миколаєва, Одеси та Херсона отримали медичну гуманітарну допомогу з Нідерландів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути