пʼятниця, 20 березня 2020 07:00

Весняне рівнодення: чого не можна робити 20 березня

Весняне рівнодення: чого не можна робити 20 березня
Розберіться із витратами. Там є зайві пункти. Фото: pixabay.com

20 березня Сонце переходить до знаку Овна. Настає астрономічна весна. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Суспільство потребує оновлення, але можливостей для цього бракує, - говорить астролог. – Прокидайтеся якомога раніше і займіться улюбленими справами. Конструкторам та аналітикам працюватиметься непросто. Доведеться розв'язувати нетипові завдання. Звичайна логіка не допомагатиме у справах. Під час весняного рівнодення не покладайтеся на набутий раніше досвід. Цього дня доведеться винаходити нові підходи до звичної роботи. Тому не слід поспішати з обіцянками зробити щось за рекордно короткий час. Зроблене нашвидкоруч доведеться двічі переробляти. Не слід проводити день у пошуках нових джерел прибутку. Розберіться із витратами. Там є зайві пункти".

Овен

Вас супроводжуватимуть дрібні втрати. Фінансовий ризик може призвести до розорення. Перенесіть придбання великих речей на наступний тиждень.

Телець

Обходьтеся наявною готівкою. Не варто залучати до свого бізнесу чужий капітал. Призначати побачення не слід. Воно буде невдалим. Проведіть вечір у родинному колі.

Близнюки

Покращити фінансове становище не вдасться. Доведеться витрачати гроші на термінові непередбачені витрати. Вашої підтримки потребуватимуть літні люди.

Рак

Обставини сприятимуть укріпленню вашого матеріального становища. Дійте. Відпочинете трохи пізніше. Зменшуйте кількість зовнішніх контактів.

Лев

Непорядні партнери прагнутимуть скористатися вашими грошима. Пильнуйте за рухом власних фінансів. Не укладайте угод про дольові внески у бізнес.

Діва

На деякий час можна забути про друзів і знайомих. Влаштовуйте своє особисте життя. Усе інше зачекає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не день, то сюрпризи - синоптики повідомили погоду на найближчі 5 днів

Терези

Помітної обмеженості у коштах не буде. Але не буде й цікавих пропозицій щодо їхнього використання. Не поспішайте з витратами. Притримайте гроші у руках.

Скорпіон

Вам не вистачатиме уваги з боку коханих. Ви сумуватимете без їхнього тепла. Потерпіть до вихідних. На вас чекають приємні сюрпризи.

Стрілець

Несприятливий день. Підписувати нові фінансові зобов'язання не час. Це може стати кроком до вашого розорення. Бережіть майно від пошкодження.

Козеріг

Не виносьте родинних проблем на люди. Потихеньку розв'язуйте їх самотужки. Доброї поради зараз все одно ніхто не дасть.

Водолій

Рівень доходів збільшується. Та зростатимуть і ваші апетити. Намагайтеся не наділяти партнерів невластивими їм особливостями. Пізніше менше буде приводів для розчарувань. Зберігайте тверезість мислення.

Риби

Справи йтимуть добре. Позбавтеся боргів. Не ремонтуйте застарілу техніку. Вигідніше буде придбати нову. Не погоджуйтеся на нову посаду. Там платитимуть гірше.

П'ятниця – найкращий час, аби демонструвати свої здібності, проводити творчі виставки і презентації. Усе вдаватиметься. Діти потішать успіхами у навчанні і спорті. Вихідні проведіть, споглядаючи за прекрасним.

Зараз ви читаєте новину «Весняне рівнодення: чого не можна робити 20 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути