вівторок, 20 березня 2018 08:36

Весняне рівнодення: що потрібно робити сьогодні

Весняне рівнодення: що потрібно робити сьогодні
20 березня — день весняного рівнодення. Сьогодні треба позбутися мотлоху, поганих думок та загадити 9 бажань. Фото - ukr.media

Саме сьогодні, 20 березня, починається астрономічна весна. У цей час день і ніч панують на Землі порівну — по 12 годин. Дні стануть довшими за ніч.

20 березня - найпотужніший і найсприятливіший день для змін та втілення бажань. Що і як правильно робити, аби вони здійснилися, йшлося в "Сніданку з 1+1".

Містичного сенсу весняному рівноденню надавали ще наші предки. Вважалося, що весь світ намагається знайти баланс між світлом і темрявою. Саме сьогодні Всесвіт відкриває унікальні можливості, що можуть змінити долю. Однак зробити це буде непросто.

Почніть із мотлоху і позбудьтеся непотрібних речей. Не шкодуйте старого одягу, посуду, косметики. Це звільнить місце для нового і позитивного. Влаштуйте генеральне прибирання і у власній голові. Зітріть негативні думки. Аби ритуал подіяв, складіть на папері список всього, що хвилює, та спаліть його. Після голови перейдіть до очищення тіла. Усі косметичні процедури матимуть сильніший ефект, ніж зазвичай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік слід зустрічати навесні

Мрійте. День весняного рівнодення володіє потужною енергетичною силою і Всесвіт може здійснити будь-яке ваше бажання.

Однак, замало просто мріяти. Спочатку треба здійснити "ритуал". Продумайте найзаповітніші 9 бажань. 9 - це магічне число. І запишіть мрії на аркуші паперу красивим, розбірливим почерком. Прочитайте їх вголос. І заховайте папірець в потаємному місці.

Багато народів березень вважали першим місяцем нового року, серед них й українці. Найчастіше пов'язували його з весняним рівноденням.

Зараз ви читаєте новину «Весняне рівнодення: що потрібно робити сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути