Ексклюзиви
середа, 26 липня 2023 06:00

Ваш період успіху починається саме зараз – астрологиня назвала ТОП-3 знаки-переможці

Ваш період успіху починається саме зараз – астрологиня назвала ТОП-3 знаки-переможці
Цей день принесе великі можливості та грошову винагороду Тельцям, Дівам і Близнюкам. Фото: pixabay.com

26 липня будете залежними від думок інших. Це завадить реалізовувати власні плани. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Забудьте про заздрість, ревнощі й образи, - говорить астрологиня. – Вони найбільше гальмуватимуть ваші справи. Замість прагнення розвитку й удосконалення, люди можуть цілий день заздрісно дивитися у спину конкурентам. Переживатимуть через недоречні слова когось із свого оточення. Підозрюватимуть коханих у нещирості. А проте середа може стати дуже продуктивним днем. Не бракуватиме сил і засобів для досягнення поставлених цілей. День випробування для керівників. Не поспішайте приймати рішення. Від них залежатиме ваш авторитет у колективі. Зірки додають сил наполегливим. Цей день принесе великі можливості та грошову винагороду Тельцям, Дівам і Близнюкам. Ваш період успіху починається саме зараз".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не зациклюйтеся на втратах. Це буде своєрідна плата за помилки, яких допустили раніше. Друзі регулярно звертатимуться за порадами. Приділіть їм достатньо часу та уваги. Скоро підтримка знадобиться вам.

Телець (21 квітня – 20 травня)

З'явиться бажання докорінно усе змінити. Цінуйте те, чого досягли. Не рівняйтеся на інших. У деяких справах вам нема рівних.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цей день може годувати вас рік. Працюйте наполегливо. Винагорода потішить. Не засиджуйтеся на одному місці. Вам більше усього вдаватиметься після обіду.

Рак (22 червня – 22 липня)

Проведіть час із сім'єю біля річки. Посмажте шашлики та відпочиньте у приємному товаристві. Досягти більшого допоможе харизма і творчі здібності. Добрі заробітки принесе хобі. Займайтеся тим, що любите.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вас спробують втягнути у сварку між родичами чи друзями. Не пліткуйте і не суньте носа у чужі справи. Все ітиме до ваших рук. Зумійте цим скористатися. Пливіть за течією. До вихідних зумієте вигідно покращити своє фінансове становище.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не приймайте важливих рішень у середу. Якими б терміновими не були справи, відкладіть їх до четверга. Не час купувати побутову техніку. Багато грошей віддасте на ремонт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки нюхом чутимуть, де лежать гроші – фінансовий гороскоп на серпень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Є шанс обзавестися нерухомістю чи розпочати будівництво. Продавати землю, дачу чи гараж не бажано. Марно розраховувати на вигоду. Шукати пару й одружуватися краще у серпні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Довіртеся інтуїції. Беріться за складні проєкти, тоді перемога виявиться ще солодшою і заробити вдасться більше.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається. Все, що захочете, вдаватиметься. Зосередьтеся на власних справах, але не забувайте про потреби інших. Жертвуйте кошти на армію.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Грошей бракуватиме. Потерпіть. Скоро справи підуть угору. На побачення краще вирушити увечері. Це може стати початком нових стосунків.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші йтимуть до ваших рук. Матимете усе, чого забажаєте. Зірки утримуватимуть вас від помилок. Те, що ви не в змозі виконати, просто відкладіть. Це на краще.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Прокидатиметеся втомленими. Постійно хотітиметься відпочити і поспати. Здаватиметься, що ви не на своєму місці, що займаєтеся не своєю справою. Батькам не сподобаються ваші обранці. Не кваптеся зі знайомством.

Астрологиня здивувала гороскопом на тиждень. Довідайтеся першими, що і кому приготував липень наостанок.

Зараз ви читаєте новину «Ваш період успіху починається саме зараз – астрологиня назвала ТОП-3 знаки-переможці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути