пʼятниця, 05 жовтня 2007 15:23

Валерія йде з російської естради

Співачка Валерія більше не стане співати для російського глядача. Тепер погляди артистки і її чоловіка-продюсера спрямовані тільки на захід. Пара вже купила будиночок в Швейцарії, зняла квартири в Лондоні і Парижі. Ведуться численні переговори з європейськими партнерами.

Росіянам же залишиться тільки згадувати про співачку за старими записами, хоча ще до кінця цього року Валерія чесно відпрацює на концертах і телезйомках.

"З російської естради я дійсно йду, - розповіла Валерія в інтерв"ю. - З початку 2008 року я відмінила всі гастрольні тури по Росії і СНД, щоб цілком зосередитися на своїй західній кар"єрі".

Міняти громадянство Валерія і її сім"я не збираються. Просто у зв"язку з роботою багато часу їм доведеться проводити за кордоном. "Гастролей співачки Валерії містами Росії і СНД більше не буде. Річ у тому, що протягом найближчих року-півтора ми твердо маємо намір підкорити Захід. У зв"язку з чим і осіли тут грунтовно", - повідала співачка.

Правда, від виступів на ексклюзивних корпоративних вечірках в Росії артистка відмовлятися не буде, адже за них добре платять.

"Наше теперішнє життя складається з щоденного спілкування, зустрічей, переговорів з потрібними людьми в Європі", - говорить співачка.

"Коли ми тільки починали разом жити і працювати з Лерою, перед нами стояли зовсім інші завдання, - пояснює чоловік артистки Йосип Пригожин. - Після довгої перерви Валерії треба було повернутися на сцену і заявити про себе як про співачку по-новому. А зараз ми завойовуватимемо Європу, далі послідують Японія і Китай, а там, дивишся, і до Америки дістанемося", пишуть Dni.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Валерія йде з російської естради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути