понеділок, 24 грудня 2007 12:59

Вагітна "Татушка" знялася напівоголеною (ФОТО)
6

Друга дитина соліста популярної групи "t.A.T.u" Вертися дзигою Волкової ось-ось з"явиться на світ. Будучи "сильно вагітною", Юля не покидала сцену і не ховала живіт, а наприкінці знялася напіводягненою для чоловічого журналу "Максим". Та ще в обіймах улюбленої подруги.

Співачка, у якої вже підростає трирічна дочка Вікторія, цього разу чекає хлопчика. Другу вагітність Юля переносила непогано, продовжувала виступати і "світитися" на різноманітних тусовках. Батько майбутнього малюка, коханий "татушки" Парвіз - у нього, до речі, вже є дитина від экс-"фабрикантки" Махай Вебер - прагнув не залишати її одну.

Багатьох приголомшила новина про весілля Юлі Волкової. Через декілька місяців після знайомства пара вирішила офіційно зареєструвати відносини. Закохані виїхали в ОАЕ, де в Дубаї Юля прийняла мусульманство, і здійснився обряд мусульманського одруження Никах. На церемонію запросили родичів і близьких друзів, з шоу-бізнесу не було нікого. Молодожони не хотіли привертати уваги до свого весілля, навіть зняли обручки, коли повернулися до Москви.

До появи на світ другого малятка Юля підготувалася наперед. Забронювала палату в московському Медичному перинатальному центрі, уклала контракт. У минулу середу відвідала лікаря.

Не дивлячись на відверті фото в "Максимі" Волкова все ж таки вважає, що в цьому є якась суперечність - випускати серйозні, вдумливі альбоми, такі як "Люди-інваліди" або "Управління покидьками", і при цьому красуватися в гламурних журналах.

Проте, Юля з гідністю оголила перед камерами своє округлене черевце. Під час зйомки солісти трималися за руки і виглядали дуже дружніми, не дивлячись на недавні сварки і нерозуміння, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна "Татушка" знялася напівоголеною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути