Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 07:30

В ув'язненні імітатор сексу біля Ради робив ручки для рубильників

В ув'язненні імітатор сексу біля Ради робив ручки для рубильників

Найціннішими передачами ув'язнені вважають шоколад і каву. Про це розказав художник Олександр Володарський. За імітацію сексу під Верховною Радою він п'ять місяців провів у Ірпінському виправному центрі № 132.

"Кава є конвертованою тюремною валютою на одному рівні із сигаретами. Далі за цінністю йде чай. Я не курю, і це мене дуже виручає, бо цигарок не потребую. Але прошу, щоб мені їх передавали. В обмін на них, наприклад, можуть відремонтувати взуття. За жменьку кави й три пачки сигарет мені змайстрували книжкову полицю", - розказав Володарський і додав, що не думав, що йому доведеться сидіти.

"Коли прийшла повістка, здавалось, що просто час від часу приїжджатиму в поселення й відмічатимусь. Але одразу дали зрозуміти: хлопче, ти ув'язнений, будеш мотати термін. Першого дня познайомився з начальником поселення. Він сказав: "Тут тюрма! Я – начальник, а ти – ніхто!". Майже одразу зустрів мужика, з яким мав спільного знайомого на свободі. Він пояснив усі правила поведінки на зоні. Виявляється, не можна зізнаватися, що робив дівчині кунілінгус – це пряма дорога в "опущені". Хоча більшість правил не були для мене новиною", - поділився художник.

У виправному центрі займався виготовленням пластмасових ручок для рубильників.

"Їх виготовляють штамповкою. Але штампувальний станок старий, ручки виходять криві. Ми брали ці пластмаски і напилками надавали їм потрібної форми. Усе вручну. Робота абсурдна, тупа. Здавалось би, чому не полагодити станок? Але адміністрація вважає, що тоді нам нічого буде робити. Тут існує суто символічна зарплата. Втім, усі зароблені гроші йдуть на оплату харчування. Деякі навіть виходять на волю боржниками. Може, і я буду винен колонії гривень 200", - зазначив Володарський.

Прочитати детальніше чого найбільше боявся у перші дні ув'язнення Володарський, на що схожа його камера і які найпопулярніші теми для розмов на поселенні, можна прочитати у журналі "Країна" № 28 (81) за 22 липня 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «В ув'язненні імітатор сексу біля Ради робив ручки для рубильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути