пʼятниця, 15 лютого 2008 08:18

В університеті Чикаго невідомий учинив стрілянину в студентському містечку

У четвер невідомий учинив стрілянину в студентському містечку Університета Північного Іллінойса в передмісті Чикаго, повідомляє телекомпанія CNN.

За попередніми даними, в результаті інциденту вбитих немає, поранено від чотирьох до 18 осіб, частина з них госпіталізована. Місцеві ЗМІ наводять різні дані про потерпілих із посиланням на свідків і медичні джерела.

Як повідомляється на сайті університету, озброєна людина "більше не становить небезпеки". За даними CNN, він був застрелений охоронцями студентського містечка, хоча деякі очевидці припускають, що він наклав на себе руки. Офіційної інформації про події ще не надходило.

Сигнал про стрілянину в лекційному корпусі Коул-хол в центрі території університету надійшов близько 23.20. Один із студентів розповів, що озброєна людина увірвалася в аудиторію, де знаходилися близько ста осіб, під час лекції. Невідомий зробив декілька пострілів по слухачах, а потім став цілитися у викладача.

Усі заняття в четвер і п"ятницю скасовані, студентів попросили залишатися в своїх кімнатах.

Університет північного Іллінойса розташовується приблизно в ста кілометрах від центру Чикаго, уточнює CNN, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «В університеті Чикаго невідомий учинив стрілянину в студентському містечку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути