Ексклюзиви
пʼятниця, 09 березня 2012 19:13

В Умані відзначали день народження Шевченка у парку з побитими ліхтарями
9

Фото: Фото: Ірина Патлатюк

9 березня в місті Умань на Черкащині політичні партії об'єднаної опозиції – "Фронт змін", ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" - відзначили день народження Тараса Шевченка концертом біля його пам'ятника.

Керівники місцевих політичних організацій та голова Черкаської обласної організації "Фронт змін" Наталія Старікова поклали вінки та квіти до пам'ятника Кобзарю. На святкування прийшло більше двохсот осіб. Приєдналися місцеві жителі, громадські організації, "фронтівці" із сусідніх районів та політичні партії – Українська народна партія, УНСО, Конгрес українських націоналістів та "Уманське козацтво".

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Каневі Янукович відзначився новим ляпом, а Герман чорною сукнею

У парку біля пам'ятника, де проходив концерт обмаль лавок та побиті ліхтарі, хоча парк знаходиться майже в центрі міста. Ввечері він не освітлюється. Голова Уманського осередку партії "Фронт змін" Максим Поляков під час виступу розповів присутнім, про звернення, яке він підготував разом із депутатом міської ради Лідією Музиченко до депутатів Уманської міської ради про відновлення парку.

"Парк має бути гідним імені великого Кобзаря Тараса Шевченка, - сказав Поляков журналістам. – Думаю, що всі депутати міської ради підтримають наше звернення і парк вже в цьому році радуватиме уманчан".

У концерті взяло участь відоме тріо "Гонта". Вони виконали пісні, створені на віршах Тараса Шевченка.

Перший спільний захід опозиційні партії Умані провели 21 січня, організувавши автопробіг до Дня свободи та соборності України.

Зараз ви читаєте новину «В Умані відзначали день народження Шевченка у парку з побитими ліхтарями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути