четвер, 16 квітня 2020 11:58

В Укрпошті придумали покарання для працівників, які на Великдень відвідають масові заходи

В Укрпошті придумали покарання для працівників, які на Великдень відвідають масові заходи
Якщо в Укрпошті виявлять, що працівник брав участь у масових заходах, то його позбавлять надбавок за роботу ву період карантину. Фото: Facebook Укрпошти

Працівників Укрпошти, які під час Великодніх свят братимуть участь у масових заходах, компанія відправлятиме в оплачувану відпустку.

Якщо її немає, то працівники підуть у неоплачувану відпустку, про це повідомив голова компанії Ігор Смілянський.

Таким чином зменшать ризик зараження коронавірусом як працівників, так і клієнтів Укрпошти. Смілянський закликав працівників під час Великодніх свят сидіти вдома та не брати участі в масових заходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укрпошта" відкрила рекордну кількість вакансій із терміновим працевлаштуванням

"Я дуже сподіваюся і вірю (що особливо важливо в ці дні), що ви дослухаєтеся до мого прохання. Однак, якщо ні, я буду наполегливо рекомендувати вашим безпосереднім керівникам у разі встановлення факту відвідування вами масових служб у ці дні (включаючи Чистий четвер) відправити вас в оплачувану, а в разі її відсутності — в неоплачувану відпустку терміном на 2 тижні, щоб в умовах самоізоляції переконатися в тому, що ви здорові", — заявив Смілянський.

За його словами, якщо в Укрпошті виявлять, що працівник брав участь у масових заходах, то його позбавлять надбавок за роботу у період карантину. А якщо виявиться, що під час масових заходів на Великдень працівник заразився Covid-19, то йому не будуть виплачувати 25 тис. грн, які компанія передбачила для кожного працівника, який заразиться коронавірусом.

"Упевнений, що до мого заклику залишитися вдома приєднаються керівники всіх стратегічних підприємств країни, які сьогодні забезпечують її життєдіяльність в умовах карантину", — додав голова компанії.

Національний поштовий оператор "Укрпошта" не планує підвищувати тарифи на доставлення міжнародних відправлень. В умовах повного закриття пасажирського авіасполучення в Україні, яке використовувалося для транспортування відправлень, Укрпошта планує запровадити інші шляхи доставлення.

Зараз ви читаєте новину «В Укрпошті придумали покарання для працівників, які на Великдень відвідають масові заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути