четвер, 20 листопада 2014 16:58

В Укроборонпром повертаються ставленики Януковича - ЗМІ

В Укроборонпром повертаються ставленики Януковича - ЗМІ

Набирає обертів корупційний скандал, пов'язаний з діяльністю посадових осіб компаній Укроборонпрому. За інформацією журналістів, ставленики біглого екс-президента Януковича збираються зайняти керівні "крісла" Укроборонпрому. Про це йдеться в матеріалі сайту "Ukranews".

У статті наголошується, що під час роботи заступника директора компанії "Спецтехноекспорт" Петра Федорука діяла корупційна схема тіньових закупівель та дерибану військового майна, яка стала однією з причин проблем з логістикою і забезпеченням українських солдат в ході проведення АТО.

"Під "дахом" екс-міністра Лєбєдєва та у співпраці з його замом Артуром Бабенко і Петро Федорук створили корупційну схему дерибану військового майна і організації тіньових схем закупівель, що значно поповнило казну СІМ'Ї і фактично зруйнувало господарську діяльність Міністерства оборони в 2012 - 2014 рр. Саме ця схема роботи відомства стала причиною проблем з логістикою і забезпеченням українських солдат під час проведення АТО", - йдеться в статті.

В матеріалі повідомляється про співпрацю Федорука з заступником голови уряду Російської Федерації Дмитра Рогозіна.

"Реалізація майна Міноборони йшла за "подовженою" схемою - Міноборони укладало договір на реалізацію майна з компанією "Спецтехноекспорт", а та, в свою чергу, укладала договір субкомісії з компанією "Укрінмаш" на продаж товару міжнародному замовнику. "Пов'язані" компанії - "Спецтехноекспорт" і "Укрінмаш" ділили між собою різницю в ціні, завищуючи витрати ", - повідомляється в матеріалі.

Зараз ви читаєте новину «В Укроборонпром повертаються ставленики Януковича - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути