Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 08:42

В Україну прийшли морози зі снігом

В Україну у вівторок, 18 листопада, надходитиме прохолодне і вологе повітря з північного заходу, у південній частині переважно без опадів, лише вночі у Криму та Приазов"ї пройде невеликий дощ.

Температура вночі 0-5 тепла, вдень +3-8, на Південному узбережжі Криму до +11. На решті території невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, лише вдень у західній частині та більшості центральних областей без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 3 морозу до 2 тепла (вночі у західних областях місцями 4-9 морозу). Вітер північно-західний, 5-12 м/с.

Київ - невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Температура вночі 0-2 морозу, вдень 0-2 тепла, повідомив "Інтерфакс-Україна".

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві 18 листопада найвища температура була +14,4 у 2002 р., найнижча -17,1 у 1902 р.

В Україні 19 листопада переважно без опадів, лише вдень у західних областях та на крайньому півдні невеликий дощ. Вітер переважно південно-західний, західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-7 морозу, вдень 0-5 тепла, на півдні до 8 тепла; на південному березі Криму вночі 0-2 тепла, вдень 4-9; у Карпатах вночі 3-9 морозу, вдень від 3 морозу до 2 тепла.

У Києві у середу переважно без опадів. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5 морозу, вдень 1-3 тепла.

Зараз ви читаєте новину «В Україну прийшли морози зі снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути