Ексклюзиви
вівторок, 03 листопада 2009 13:19

В Україні з"явилась нова соціальна мережа для автолюбителів

В Україні з"явилась нова соціальна мережа для автолюбителів

Новітній інтернет-проект був днями запущений українською командою веб-розробників – "Автомобільний соціальний портал "AutoVisio". Оригінальність нового ресурсу полягає у поєднанні елементів соціальної мережі, блог-двигунця, інформаційного сайту та переконливого набору автомобільних онлайн-сервісів.

Як запевняють розробники, його місія - полегшити автовласнику пошук потрібної інформації і забезпечити його повним набором автомобільних онлайн-сервісів. Основний акцент  зроблений на функціональну базу для створення автоспільноти. Навіть процес реєстрації на ресурсі нагадує реєстрацію в класичних соціальних мережах.

Портал є агрегацією актуальних онлайн-сервісів і набору механізмів соціальної мережі, створених на основі новітніх технологій Web 3.0 Ця технологія дозволяє пересічному користувачеві самостійно формувати наповнення сайту, модерувати опубліковані матеріали і оцінювати достовірність наведених даних. Подібний підхід забезпечує максимальну об"єктивність викладеної інформації у першому народному автомобільному інтернет-ЗМІ.

Ідея створення подібного проекту належить групі автомобілістів, які втомилися від щоденного перегляду сотень різноманітних сайтів і вирішили об"єднати всі можливі їхні функції під одним дахом - розрахунок вартості авто, планування маршруту і витрат пального тощо.

Вузька автомобільна спеціалізація, на думку розробників, забезпечить більш точне попадання до цільової аудиторії, за рахунок чого автори сподіваються потіснити визнаних лідерів соціального інтернет-сегменту Одноклассники.Ру та ВКонтакте.

"AutoVisio" передбачає в собі також і розважальні елементи - персональні фото- і відеогалереї, розділ "АвтоЛеді" і багато іншого.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з"явилась нова соціальна мережа для автолюбителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути