вівторок, 12 січня 2010 14:14

В Україні за добу сталося понад 500 ДТП

В Україні за добу сталося понад 500 ДТП

Учора, 11 січня, в Україні сталося 504 ДТП, в яких загинуло четверо людей, 60 отримали травми різного ступеня тяжкості. Крім того, зафіксовано дві аварії за участю нетверезих водіїв.

Зокрема, за даними управління ДАІ в Одесі, вчора, 11 січня, молоду жінку госпіталізували після ДТП на переході в Київському районі міста.

Як повідомляє Репортер Одеси, 29-річна одеситка потрапила до міської клінічної лікарні N 11 з переломом ключиці і ударами. Вона потрапила під автомобіль Nissan на нерегульованому перехресті вулиці Костанди і Люстдорфської дороги. ДТП сталася в темний час доби - о 20:05. Автомобіль рухався по Люстдорфській дорозі з боку вулиці Левітана і збив жінку, коли вона переходила проїжджу частину по пішохідній розмітці.

Крім того, двоє неповнолітніх одеситів постраждали в ДТП 11 січня в Малиновському районі міста. Зокрема, 15-річний підліток потрапив під колеса легкового автомобіля Nissan о 15:15, коли перебігав проїжджу частину вулиці Космонавтів у недозволеному місці. Автомобіль рухався в напрямку вулиці Терешкової. Водій, намагаючись уникнути наїзду, різко звернув вправо і врізався у тролейбус, що стояв на зупинці громадського транспорту ринок Черемушки навпроти будинку N 36.

Як встановили лікарі Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, куди швидка допомога доставила юного порушника, він отримав струс мозку, забої стегна і передпліччя.

Другий постраждалий того ж дня підліток - пасажир автомобіля ВАЗ-2106 віком 16 років, також потрапив до Одеської обласної дитячої лікарні зі струсом мозку, черепно-мозковою травмою і ударами. Він постраждав при зіткненні ВАЗ і Nissan, що сталася о 23:20 на перехресті вул. Краснова та Адміральського проспекту. Іномарка рухалася швидкісною трасою; автомобіль з дитиною під"їхав до перехрестя з боку вулиці Луніна. За попередніми даними, причиною цього ДТП стали дії водія ВАЗ. У нічний час, коли світлофор на перехресті працював у режимі миготіння, він проігнорував вимоги дорожнього знаку 2.1 Поступися дорогою.

Нагадаємо, вчора, 11 січня, на проспекті Возз"єднання в Києві Toyota спецпідрозділу ДАІ врізалася в автомобіль Жигулі. Результати експертизи показали, що обидва водії були тверезими.

Зараз ви читаєте новину «В Україні за добу сталося понад 500 ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути