Ексклюзиви
середа, 13 жовтня 2010 13:54

В Україні в продажу з'явиться новий Volkswagen Caddy (ФОТО)

Зустрічайте нове покоління Volkswagen Caddy 30-31 жовтня в дилерській мережі Volkswagen! 

Фольксваген Комерційні автомобілі представляє нове покоління бестселера Caddy. Цей компактний фургон зі зручними зсувними дверима став краще в усіх відношеннях. Тепер зовнішність Caddy відповідає єдиній концепції Volkswagen DNA, а завдяки лінійці бензинових і дизельних двигунів витрата палива знизилася на 21%. Всього за шість років (з 2004 р. по 2009 р.) в усьому світі було продано близько 800 000 машин Caddy третього покоління. Новий Caddy обіцяє продовжити цю історію успіху. 

Новий Caddy буде першим у своєму класі автомобілем, оснащеним в стандартній комплектації всіх модифікацій електронною системою курсової стійкості (ESP). У цьому Фольксваген Комерційні автомобілі суворо дотримується своєї всеосяжної стратегії безпеки, найкращим чином забезпечуючи захист водія і пасажирів. Крім того, новий Caddy буде єдиним автомобілем у своєму сегменті, що надає додаткову опцію високотехнологічну 6 або 7-ступеневу коробку передач DSG і систему допомоги при рушанні на підйомі. Самий продаваний автомобіль нового покоління знову пропонується у варіанті зі збільшеною колісною базою (Maxi) і - єдиний у своєму сегменті ринку - з повним приводом (4MOTION). 

Вперше другий ряд сидінь у всіх моделях може зніматися повністю. Таким чином, максимальний обсяг завантаження 5-місцевого Caddy становить 3030 літрів, а для Caddy Maxi ця цифра зростає до 3880 літрів. Опція Flexi-Seat Plus дозволяє в модифікації Caddy Maxi збільшити простір для розміщення вантажу (з боку пасажира переднього сидіння) на 3 метри, а вантажна місткість в цьому випадку зростає до рекордних в своєму класі 4,7 м3. Крім того, Caddy може бути обладнаний третім рядом зйомних сидінь (стандартним в модифікаціях Caddy Maxi Trendline і Comfortline), при цьому в ньому можуть розміститися до семи людей. 

Шість нових високотехнологічних бензинових і дизельних двигунів Caddy володіють підвищеною ефективністю і відповідають нормам Євро 5 (для бензинових двигунів). Всі двигуни модельного ряду абсолютно нові, вони оснащені турбонагнітачами і безпосереднім впорскуванням палива. 

Дизельні двигуни 

Можна вибрати модифікацію з одним з чотирьох клапанних дизельних двигунів з турбонаддувом (TDI) потужністю, 75 к.с., 102 к.с., 110 к.с. і 140 к.с., кожен з яких оснащений безшумною та ефективною системою прямого впорскування палива Common Rail.  Мотор TDI потужністю 102 к.с. може бути укомплектований 7-ступінчастою коробкою DSG. Для більш потужного двигуна TDI 140 к.с. також є спеціально сконструйовані 6-ступенева коробка DSG. Двигун TDI потужністю 110 к.с. можливий також в поєднанні з повним приводом 4MOTION. 

Бензинові двигуни

Для Caddy використовуються два нових бензинових двигуна TSI з турбонагнітачем і прямим впорскуванням палива. Економічні чотирициліндрові двигуни об'ємом 1,2 літра мають потужність 86 к.с. і 105 к.с. Середня витрата палива, наприклад, модифікації потужністю 105 к.с. всього 6,6 літрів на 100 кілометрів, а викиди СО2 становлять 154 г / км. Таким чином, у порівнянні з попередньою моделлю витрата палива знижена на 1,6 літра (21%). 

Чотири нові комплектації 

Новий Caddy відрізняється зміненою конфігурацією модельного ряду. Це відноситься як до поліпшення варіантів комплектації, новими матеріалами інтер'єру, кермовому колесу, елементам устаткування, так і до зміни модельного ряду. Caddy продовжує випускатися у варіантах пасажирського фургону "Kombi" та вантажного фургону "Kasten", які складають близько 70% обсягу продажів. Для клієнтів з підвищеними вимогами до характеристик, марка Фольксваген Комерційні автомобілі повністю адаптувала варіанти комплектацій. Тепер випускаються три комплектації Caddy: Startline, Trendline і Comfortline. Комплектація Trendline замінить Caddy Life, а топова модель Comfortline прийде на зміну успішної акційної моделі "Style". Лінійка Startline введена як модель у мінімальній комплектації. В якості нової топової моделі також буде випускатися Comfortline Edition (раніше Style Edition). Крім того, в модельний ряд включений популярний туристський автомобіль Tramper (як Caddy, так і Caddy Maxi). 

У стандартну комплектацію всіх моделей входить постійно включене денне світло. В якості додаткової опції можна вибрати систему адаптивного освітлення в повороті (інтегрована в передні протитуманні фари), поздовжні релінги на даху (входить в стандартну комплектацію Comfortline) і нову радіонавігаційну систему RNS 315. Ціни стартують від 19123 USD.
Джерело: PorscheUkraine
Зараз ви читаєте новину «В Україні в продажу з'явиться новий Volkswagen Caddy (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути