субота, 11 липня 2020 17:30

В Україні утворилися кілометрові затори на трасах, що ведуть до моря

В Україні утворилися кілометрові затори на трасах, що ведуть до моря
У Запорізькій області утворилися затори. Фото: скріншот

В Україні утворилися кілометрові затори на трасах, що ведуть до моря.

Дороги не витримують великий наплив автомобілів з українцями, які під час карантину прямують на вітчизняні курорти. Про це повідомляє 24 канал.

Так від самого ранку 11 липня утворилися тягучки на трасі Харків – Сімферополь. Зокрема, завмерла автоділянка у напрямку курортної Кирилівки. Приблизна протяжність затору становить 5 кілометрів.

Водночас причина полягає не лише у масовому потоці автівок. Велика тягучка виникла відразу за Запоріжжям, поблизу селища Балабіно, тягнеться вона фактично до села Григорівка. Причина в тому, що на одній із ділянок дороги ведуться ремонтні роботи, тож водіям залишається менше місця для проїзду.

Затори почали виникати у Запорізькій області ще 10 липня. Тоді на цій же трасі біля селища Василівка сталася прикра аварія.На проїжджій частині збили чоловіка, що працював на ремонті дороги. Його намагалися реанімувати, втім – марно. Робочий помер на місці подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перекрили міст, рухаються переходом: кияни протестують проти забудов

Водіїв просять бути максимально обачними на дорогах і заздалегіть прораховувати маршрут поїздок до моря. Окрім основної сімферопольської траси, є кілька об'їзних шляхів, якими і радять користуватися, аби розвантажити трасу. Зокрема, можна поїхати в об'їзд через Оріхівське шосе.

Кримський блогер і прихильник анексії Криму Олександр Горний розповів про проблеми на півострові. Він розповів, що в розпал сезону Крим зустрічає російського туриста високими цінами і поганим сервісом.

Зараз ви читаєте новину «В Україні утворилися кілометрові затори на трасах, що ведуть до моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути