пʼятниця, 12 березня 2021 08:23

В Україні різко погіршиться погода

В Україні різко погіршиться погода
У столичному регіоні 12 березня хмарно. Фото: pixabay.com

12 березня в Україні буде хмарно з проясненнями, прогнозують мокрий сніг та ожеледицю.

Вітер південний із поривами до 15-20 м/с, повідомили в Українському гідрометцентрі. Температура від +2...-3°С, на заході країни та Одещині +3...8°С. У Карпатах помірний сніг. Пориви вітру до 25-30 м/с, хуртовина. Температура +2...-3°С.

13-14 березня в Україні також хмарно з проясненнями. Завтра у південно-західній частині дощитиме, на решті території без істотних опадів. 14 березня без опадів, лише в західних областях вдень місцями невеликий дощ, у Карпатах мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний та південний, 7-12 м/с. Температура вночі від +3...-2°С, вдень у південних областях місцями +11...13°С.

15 березня у більшості областей без істотних опадів, на Закарпатті, Прикарпатті, у північних, Вінницькій та Одеській областях невеликі, в Карпатах помірні опади. На Луганщині до -5°С морозу вночі, вдень +3...9°С.

У столичному регіоні 12 березня хмарно, вдень мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви до 15-20 м/с. Температура у Києві близько 0°С. В області +3...-2°С.

13-14 березня у столиці також хмарно з проясненнями, без опадів. Лише вночі 13 березня мокрий сніг. Вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний та південний, 7-12 м/с. Температура вдень +5...10°С. 15 березня у столиці невеликі опади переважно у вигляді дощу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Землю накриють потужні магнітні бурі: коли чекати

2021 року буде ще спекотніше, аніж 2020-го. Це може призвести до проблем із урожайністю. Посухи та суховії почастішають на 15-30% у Миколаївській, Херсонській, Одеській областях, у центральних регіонах - град та сильні вітри, у західних - рясні дощі, які спричинять повені.

Зараз ви читаєте новину «В Україні різко погіршиться погода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути