середа, 14 січня 2009 11:47

В Україні очікується відносно тепла погода і мокрий сніг

У другій половині тижня в Україні очікується відносно тепла погода, а також опади у вигляді мокрого снігу. Місцями туман. На дорогах ожеледь. Середньодобова температура - від -4 до 1 вище нуля вночі і -2 - 3 градусів вдень. У Криму денна температура підніметься до 7-12 градусів тепла.

У Києві завтра - 4 - 1 градус вночі, -2 - 3 вдень, очікується невеликий мокрий сніг, місцями туман. У п"ятницю також мокрий сніг. Вночі - 4 - 1, вдень -2 - 3 градуси. У суботу змінна хмарність, пройде сніг. Вночі -7/-2, денна температура - від -7 до -2 градусів. У Київській області завтра очікується змінна хмарність, пройдуть опади у вигляді мокрого снігу. Можливий туман. Температура - від -4 до 1 градуси вночі, -2 - 3 градуси вдень. Вітер південний, південно-західний, 5м/с. Місцями ожеледиця.

На сході у четвер -8/-3 вночі, вдень -1 - 4 градуси. Очікується невеликий мокрий сніг, місцями туман. У п"ятницю вночі -3 - 2 градуси, денна температура -1 - 4 градуси. Можливий мокрий сніг, туман. У суботу сніг з дощем. Температура -3 - 2 градуси вночі, -2 - 3 градуси тепла вдень. Вітер південний, 5м/с. Місцями ожеледь.

На заході завтра вночі -4 - 1 градус, вдень 0-5 тепла, очікується мокрий сніг, туман. У п"ятницю синоптики прогнозують сніг з дощем, місцями туман. Температура повітря вночі - близько -3 - 2 градусів, вдень -2 - 3 градуси зі знаком плюс. У суботу вночі температура повітря становитиме -7/-2 градуси. Вдень близько -7/-2 градусів, очікується сніг. Вітер північно-західний, 5м/с. На дорогах ожеледь.

У південних регіонах 15 січня синоптики прогнозують 0-5 градусів вночі, 7-12 зі знаком плюс вдень. Очікується дощ, місцями туман. У п"ятницю вночі - близько 0-5 градусів, денна температура 7-12 градусів тепла, опади у вигляді дощу. У суботу також пройде дощ. Вночі близько -1/-4 градусів, вдень 3-8 тепла. Вітер південний, 5м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -3 - 2, вдень -1 - 4 градуси. Пройдуть опади у вигляді дощу. У п"ятницю також опади. Вночі близько -3 - 2 градусів, вдень температура складе до -1 - 4 градусів. У суботу синоптики чекають сніг, мокрий сніг. Вночі термометри покажуть близько -7/-2 градусів, денна температура повітря становитиме -7/-2 градуси. Вітер південний, північно-західний, 5м/с. На дорогах ожеледь, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «В Україні очікується відносно тепла погода і мокрий сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути