Ексклюзиви
неділя, 25 листопада 2007 12:36

В Україні очікується похолодання, сильні вітри і мокрий сніг

В Україні очікується похолодання, сильні вітри і мокрий сніг
З понеділка погода в Україні зіпсується: практично по всій території країни очікуються сильні опади і вітер, швидкість якого на заході, півдні і Приазов"ї досягне 30 м/с.

Як повідомляє Гідрометцентр, в понеділок атмосферні фронти циклону з центром над Балтикою принесуть до України холодне повітря і мокрий сніг. Тому в західних областях цього дня очікується мокрий сніг, в Карпатах і на Закарпатті сильний сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця; на решті території вночі без істотних опадів (лише у північних областях невеликий дощ), вдень дощі, в південних, центральних, північно-східних областях і в Криму місцями сильні дощі.

Вітер південно-західний з переходом в північно-західний, 9-14 м/с, в Україні, окрім північної частини, пориви 17-22 м/с, в західних областях, південній частині і Приазов"ї місцями 25-30 м/с.

Температура в північних і західних областях протягом доби 1-6 градусів тепла; на решті території вночі +3-8, вдень +8-13.

У Києві і області вночі невеликий, вдень помірний дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9-14 м/с, поривчастий. Температура в Києві протягом доби +3-5.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 26 листопада найвища температура була +13,0 у 1928 р., найнижча -17,6 у 1999г.

У вівторок в Україні сніг, мокрий сніг, завірюхи, в східній частині і в Криму з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с, пориви 15-22 м/с, на високогір"ї Карпат, в Криму і Приазов"ї місцями 25-30 м/с.

Очікується зниження температури вночі до 1-6 градусів морозу, вдень до 3 градусів морозу; у південній частині вночі до -4, вдень до 0-6 градусів тепла.

У Києві і області сніг, мокрий сніг. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Зниження температури вночі до 1-6 градусів морозу, вдень від +3 до -3, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «В Україні очікується похолодання, сильні вітри і мокрий сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути