Ексклюзиви
неділя, 04 лютого 2018 10:43

У трирічної Анни Сезько вроджена вада серця - терміново потрібна операція

У трирічної Анни Сезько вроджена вада серця - відкрита артеріальна протока. Отвір в серці сам не закриється, і без хірургічного лікування можуть розвинутися ускладнення. Поки що розмір і форма вади дозволяють закрити її без розрізу грудної клітини, спеціальної спіраллю - окклюдером. Він коштує 78 000 грн. На сьогоднішній день уже зібрано 4 351 грн.

 

"Дочка ще говорити не почала, а вже наспівувала мелодію пританцьовуючи, і досить точно, у неї хороший слух, - розповідає Антоніна, мати дівчинки. - Ані подобається виступати на святах. Тільки доводиться її весь час контролювати, зупиняти. Дочка захоплюється, коли співає, і починає пританцьовувати. А їй навіть мінімальні навантаження заборонені".

Про проблеми з серцем батьки дізналася під час планового обстеження в поліклініці. Пройшовши УЗД, кардіолог виявив отвір в серці дитини, і сказав, що є вроджена вада серця, але отвір може закриється сам по собі.

Анна різко почала часто хворіти на простудні захворювання, стомлюватися і погано набирати вагу. На недавньому обстеженні в київському Інституті серця кардіохірурги заявили, що у дівчинки ситуація погіршується, є проблеми з кровопостачанням та ознаки серцевої недостатності.

"Дівчинці необхідне оперативне лікування - ендоваскулярна оклюзія. Саму операцію можна зробити за рахунок бюджету, але для неї необхідно придбання окклюдеру - пристрій, який стане "латкою" на серце дівчинки. Після операції стан дитини значно покращиться", - каже Андрій Хохлов, завідувач відділенням ендоваскулярної хірургії Інституту серця.

 

Реквізити для допомоги Анни Сезько:

Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"

Код ЄДРПОУ: 37241402

Поточний рахунок: 26004052718802

МФО: 300711

Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м Київ.

Призначення платежу: Пожертва на лікування Анни Сезько

Також, допомогти можна відправивши СМС-повідомлення зі словом *DOBRO (ДОБРО)* на короткий номер *3809*. Вартість повідомлення 9 гривень з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів Київстар, Vodafone, Lifecell.

Зараз ви читаєте новину «У трирічної Анни Сезько вроджена вада серця - терміново потрібна операція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути