вівторок, 25 березня 2008 10:19

У США помер продюсер The Beatles

24 березня в раковому центрі імені Слоуна і Кетерінга (Memorial Sloan-Кettering Cancer Center) Нью-Йорку у віці 66 років від раку легенів помер діловий партнер The Beatles Ніл Еспінал, передає агентство AP.

"Ніл був вірним другом, керівником і главою компанії, він залишив величезну спадщину наступним поколінням", - йдеться в заяві, опублікованій після смерті Еспіналла Полом Маккартні, Рінго Старом і вдовами Джона Ленона та Джорджа Харісона.

Еспінал познайомився з Маккартні і Харісоном в школі, став першим менеджером The Beatles і почав возити учасників групи на гастролі на своїй машині. У 1968 році Еспінал очолив звукозаписну компанію "Apple Coprs". Після розпаду The Beatles в 1970 році він продовжував представляти комерційні інтереси групи.

Еспінал був виконавчим продюсером успішного фільму "Beatles Anthology" і займався багатьма проектами The Beatles, включаючи альбом "Beatles One". Минулого року він покинув свій пост в компанії "Apple Corps", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У США помер продюсер The Beatles». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути