четвер, 25 березня 2010 08:56

В США мільйонер благає зменшити термін свого ув"язнення на 800 років

В США мільйонер благає зменшити термін свого ув"язнення на 800 років

Американський мільйонер Шолам Вайс, засуджений у 2000 році до найдовшого за фінансові махінації терміну тюремного ув"язнення в 845 років, звернувся до суду в надії на перегляд вироку.

Підприємець з Нью-Йорку просить пом"якшити йому покарання років на ... 800, щоб його термін "склав 35 років або близько того".

У 2000 році 55-річний Шолам Вайс був засуджений до 845 років ув"язнення і штрафу в 300 мільйонів доларів за 78 доведених випадків вимагання та шахрайства з використанням електронних засобів комунікації, а також за відмивання грошей під час краху в 1994 році великої страхової компанії National Heritage Life Insurance.

Його спільник, брокер Кіт Паунд, отримав тоді 740 років в"язниці. Однак Паунд помер через чотири роки після взяття під варту.

Адвокати Вайса подали звернення в федеральний окружний апеляційний суд про повторне слухання справи, сподіваючись на використання інших засад при визначенні ступеня вини шахрая.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «В США мільйонер благає зменшити термін свого ув"язнення на 800 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути