середа, 17 жовтня 2012 00:50

В школах Криму дітям роздають інструкції, як вживати наркотики

У школах Севастополя міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді роздає буклети, в яких дітям розповідають, у яких дилера потрібно купувати наркотики і як їх правильно вживати. Відео з показом брошур виклали на своїй сторінці у соціальній мережі виклали активісти громадського об'єднання "Здоровое звено".

У брошурах є докладний опис, як діагностувати передозування і як правильно спілкуватися з дилером. На першій сторінці є пояснення: "Ці брошури надаються не для пропаганди наркотиків та їх вживання. Навпаки, її мета - надати людям інформацію, яка дасть їм навички у прийнятті рішень для захисту їх здоров'я"

"У севастопольських школах соціальних педагогів змушують навчати дітей, як правильно вживати наркотики і в якого дилера їх купувати, як стерилізуватися. В брошурі вони радять не відходити від дилерів коли купувати дозу чи завжди мати чистий спирт. Чого вчать у школі. Замість того, щоб показати. Як погано вживати наркотики, вчителі вчать їх як вживати — каже активіст Олексій.

Члени організації написали заяву до прокуратури на пропаганду наркотиків. Вони вважають, що подібні брошури згубно впливають на психологічний розвиток школярів.

Зараз ви читаєте новину «В школах Криму дітям роздають інструкції, як вживати наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути