Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2022 16:41

Спецтема: Війна Росії проти України

В СБУ назвали Кадирова клоуном і боягузом

В СБУ назвали Кадирова клоуном і боягузом
Генерал майор СБУ заявив, що Кадиров боїться навіть покидати Чечню. Фото: Getty Images

Лідер чеченських бойовиків Рамзан Кадиров – клоун та боягуз, якого бояться хіба пацани у Росії.

Про це в ефірі "24 каналу" заявив заявив генерал-майор СБУ Віктор Ягун, коментуючи інформацію про те, що Кадиров нібито прибув в Україну.

За його словами, навіть в російській армії кадирівців ніхто серйозно не сприймає, оскільки доведено, що ці берети, які вони "здобувають" у своїх академіях – блеф, їх фактично купляють за гроші.

"Це ніякі не спецназівці, а "артисти", які накупили тактичного одягу й хизуються ним по лісах. Сам Кадиров – клоун та боягуз, який лякає хіба пацанів в Росії. Більше він нічого не вміє", - наголосив генерал-майор СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розкачали шиї й записують тіктоки": начальник департаменту патрульної поліції розповів, як воюють "кадирівці"

Він також додав, що за інформацією журналістів-розслідувачів, кадирівці, які знімалися у відео справді були в Україні, однак за ротацією вже повернулися в Чечню. Тобто, на їхню думку, Кадиров дочекався їхнього приїзду і записав фейкове відео, нібито він приїхав до них в гості.

"Те, що Кадиров сюди прибув – я глибоко сумніваюся. Він такий боягуз, що боїться виїхати за територію Чечні, оскільки розуміє, що нажив стільки ворогів, що його пересування навіть Росією – проблематичне. Тому він точно не був в Україні", – зауважив Ягун.

Варто зазначити, що у Росії не змогли підтвердити інформацію, що Кадиров прибув в Україну.

Водночас після заяви Кадирова, що він начебто перебуває в Україні, політики почали пропонувати за його голову щедру винагороду. Колишній нардеп Євген Рибчинський пообіцяв будинок із 40 сотками під Києвом.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «В СБУ назвали Кадирова клоуном і боягузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути