пʼятниця, 25 квітня 2014 13:32

У "Шахтарі" стверджують, що донецькі вболівальники не хочуть чути хіт про Путіна

У "Шахтарі" стверджують, що донецькі вболівальники не хочуть чути хіт про Путіна
Фото: shakhtar.com

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін підтвердив інформацію про заборону відвідувати найближчі матчі команди декільком представникам ультрас. Причиною стало те, що вони на матчі проти "Таврії" виконали вже популярний хіт про президента Росії.

"Ми намагалися домовитися з лідерами ультрас, і вони ніби як пообіцяли не вживати у своїх речівках мати. Але щойно почався матч з "Таврією" і вони, немов у помсту мені, стали співати пісні з матюками. Після цього ми були змушені заборонити вхід на стадіон сімом ініціаторам цих пісень і бійок", - сказав Палкін.

"Зрозумійте, у нас сімейний стадіон, люди приходять на трибуни з дітьми, і тут таке. Мені пишуть сотні листів зі скаргами на ультрас, наші вболівальники не хочуть слухати на стадіоні мат, вони не хочуть, щоб їм плювали в обличчя непристойними піснями", - заявив гендиректор "Шахтаря".

"Жодні фанати не зможуть змусити весь стадіон жити за своїми правилами, і демонструвати свої політичні погляди за допомогою мату. Ми їм не дозволимо. А якщо вони хочуть домовлятися - хай тепер першими роблять крок назустріч", - додав гендиректор "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «У "Шахтарі" стверджують, що донецькі вболівальники не хочуть чути хіт про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути