пʼятниця, 03 жовтня 2008 13:43

У Росії ховають загиблих під час обвалення школи учениць

У селищі Беляївка Оренбурзької області в п"ятницю проходять похорони п"яти 11-класниць, які загинули під час обвалення будівлі середньої школи.

У церкві селища Беляївка пройшла панахида за загиблими школярками Гульназ Шагвалєєвої, Зеніре Іскаковою, Світланою Москаленко, Мариною Мартиновою та Ганною Риваєвою, повідомила прес-служба адміністрації Оренбурзької області.

Як сказали агентству "Интерфакс" в адміністрації Беляївського району, на похорони дівчаток зібралися учні школи, що обрушилася, їхні батьки та весь педагогічний склад.

У панахиді також бере участь губернатор Оренбурзької області Олексій Чернишов. День поховання загиблих школярок, 3 жовтня, в Оренбурзькій області оголошений днем трауру.

Як раніше повідомлялося, в результаті обвалення конструкцій будівлі школи 1 жовтня загинуло п"ять старшокласниць. Ще три учениці та один робочий були госпіталізовані. Класна керівниця загиблих дівчаток вчинила самогубство.

Зараз ви читаєте новину «У Росії ховають загиблих під час обвалення школи учениць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути