вівторок, 13 жовтня 2009 08:36

В Росії міліціонер розстріляв дівчину й таксиста

В Росії міліціонер розстріляв дівчину й таксиста
У понеділок, 12 жовтня, увечері в Омську співробітник міліції розстріляв двох осіб, після чого наклав на себе руки.

Як повідомив офіційний представник СКП РФ, оперуповноважений відділу карного розшуку кримінальної міліції ВВС по Називаємовському муніципальному районі Омської області лейтенант Олександр Мец в понеділок самовільно залишив місце несення служби з табельною зброєю.

У ході слідства з"ясувалося, що співробітник міліції, зустрівшись зі своєю знайомою дівчиною у дворі її будинку, під час сварки на ґрунті ревнощів здійснив три постріли з табельної зброї у спину потерпілої, після чого з місця злочину втік. "Від отриманих поранень дівчина померла. Також Мец скоїв вбивство водія таксі, після чого наклав на себе руки", - повідомив представник СКП.

Нагадаємо, 27 квітня в Москві екс-глава ВВС Царицино Денис Євсюков, перебуваючи в стані алкогольного сп"яніння, застрелив з пістолета ПМ двох осіб і спробував вбити ще 21 особу в торговому центрі Острів, розташованому на Шипиловській вулиці.

Злочин викликав великий суспільний резонанс, своєї посади позбувся глава ГУВС столиці генерал-полковник міліції Володимир Пронін, а також начальник УВС по Південному адміністративному округу Москви Віктор Агеєв, у підпорядкуванні якого був ВВС Царицино, повідомляє РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «В Росії міліціонер розстріляв дівчину й таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути