Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2010 19:53

У Полтаві рецидивіст розрахувався за босоніжки доньці сувенірними грошима

 

У взуттєвій крамниці Полтави 29-річний Ігор за дитячі босоніжки вартістю 250 грн розплатився купюрою 500 грн, на якій у правому кутку було написано "Сувеніри України".

23-річна продавчиня дала решту і спакувала взуття у коробку. Коли покупець вийшов, вона роздивилась надпис "сувенір" і одразу кинулась наздоганяти шахрая.

"Він не встиг відійти далеко, я підбігла і вчепилася у коробку із взуттям. Босоніжки відвоювала, але повернути готівку він не збирався. Штовхнув мене і спробував утекти", - сказала вона.

У цей час поруч проходив оперативник сектору карного розшуку Октябрського райвідділу міліції міста Руслан Голубицький.

"Звернув увагу на дивну парочку. Посеред вулиці молода дівчина вперто намагається відібрати у чоловіка якусь коробку, а він відверто лає її на очах у перехожих і намагається втекти", - розповів він.

Руслан вирішив з"ясувати, що трапилось. Тільки підійшов до них, чоловік чкурнув вулицею в напрямку центру міста. Дівчина крикнула оперативнику, що то шахрай. Голубицький кинувся навздогін.

Злочинець мчав через Корпусний сад у центрі Полтави і чомусь у напрямку Головного управління внутрішніх справ області. Міліціонер наздогнав утікача, між ними зав'язалася бійка. Затримати шахрая допоміг колега з управління карного розшуку, що ішов назустріч.

"Я не знав, що гроші сувенірні, – заявив Ігор. – Мені їх дали в обміннику".

Проте правоохоронці з'ясували, що 2008-ого року його затримували кременчуцькі міліціонери за підозрою у скоєнні аналогічного злочину. Тоді він використав підробку на одному з місцевих ринків. 2007-ого чоловік перебував під слідством Київського райвідділу міліції, а 2009-ого його притягували до адмінвідповідальності за появу в п"яному вигляді у громадських місцях.

Згодом Ігор пояснив, що босоніжки хотів подарувати 5-річній доньці на день народження. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві рецидивіст розрахувався за босоніжки доньці сувенірними грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути