пʼятниця, 20 листопада 2009 10:31

В Польщі більше хворих на "свинячий" грип, ніж в Україні

В Польщі більше хворих на "свинячий" грип, ніж в Україні

На сьогоднішній день у Польщі вже зареєстровано 344 випадки зараження вірусом A/H1N1. З них померло четверо, інформує newsweek.pl.

За даними міністра охорони здоров"я Єви Копач, 101 хворих госпіталізовано, ще 17 осіб знаходяться у відділах інтенсивної медичної терапії.

Напередодні в міністерстві охорони здоров"я на конференції присвяченій ситуації розповсюдження "свинячого" грипу було спростовано, що четверо хворих загинуло від небезпечної інфекції.

В свою чергу, головний санітарний інспектор Анджей Войтила повідомив, що всі хворі на грип перебувають під суворим медичним наглядом.

Проте, наперекір статистикам розповсюдження грипу збільшується кількість випадків післягрипових ускладнень, особливо запалення легенів. Цього року на території Польщі зареєстровано близько 13 тисяч подібних випадків, що є набагато вищим, ніж у попередні роки.

І для порівняння, на сьогоднішній день в Україні проведено дослідження 1168 зразків вірусу, і у 265 випадках підтверджено грип А, з них в 225 – захворювання пандемічним грипом А/Н1N1. Від каліфорнійського грипу померло 17 осіб.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Польщі більше хворих на "свинячий" грип, ніж в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути