неділя, 11 вересня 2011 14:15

У Пенсільванії відкрили пам'ятник жертвам терактів 11 вересня

У Пенсільванії відкрили пам'ятник жертвам терактів 11 вересня

У штаті Пенсільванія (США) відкрито пам'ятник пасажирам і членам екіпажу четвертого літака, захопленого терористами 11 вересня 2001 року.

У церемонії відкриття меморіалу в місті Шенксвілл взяли участь колишні президенти США Джордж Буш-молодший і Білл Клінтон, а також віце-президент Джо Байден.

Меморіал з білого каменю встановлений в пам'ять пасажирів і членів екіпажу, які вступили в сутичку з терористами. Під час церемонії були зачитані імена всіх 40 жертв цього теракту.

Нагадаємо, 11 вересня 2001 року авіалайнер авіакомпанії United Airlines, захоплений терористами, впав неподалік від міста Шенксвілл в Пенсільванії.

Сьогодні в багатьох країнах світу проходять траурні церемонії у зв'язку з 10-ю річницею терактів 11 вересня 2001 року. Напередодні річниці влада США посилила заходи безпеки по всій країні. Зокрема, у Вашингтоні збільшено кількість поліцейських патрулів, на вході у федеральні будівлі проводяться перевірки. А в Нью-Йорку мер Майкл Блумберг, щоб повернути впевненість у безпеці жителям мегаполіса, поїхав на роботу на метро.

Зараз ви читаєте новину «У Пенсільванії відкрили пам'ятник жертвам терактів 11 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути