понеділок, 08 грудня 2008 09:35

На Одещині охоронець розчленував товариша бензопилою

Охоронець одного з будмайданчиків міста Котовська убив свого товариша по чарці й розчленував тіло бензопилою. Як повідомляє Центр громадських зв"язків Головного Управління МВС України в Одеській області, труп 28-річного жителя села Мироні Балтського району виявив 33-річний виконроб.

За його словами, прийшовши вранці на роботу, він виявив відсутність охоронця, а в його службовому вагончику були сліди крові. В ході огляду прилеглої території, був знайдений труп різноробочого.

В ході оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні злочину було затримано раніше судимого 47-річного охоронця одного з довколишніх будівельних об"єктів.

Працівники служби охорони залізниці, сповіщені працівниками міліції, затримали підозрюваного на залізничній станції.

Затриманий зізнався у скоєнні злочину.

Він також розповів, що ввечері, після спільного вживання спиртних напоїв із загиблим, у вагончику охорони виникла сварка, в ході якої затриманий завдав товаришеві по чарці декілька ударів сокирою по голові. Удари виявилися смертельними. Надалі, для приховання слідів злочину, труп було винесено на територію будівельного майданчика і за допомогою електропили розчленовано на дві половини і присипано сміттям.

На даний час з місця злочину було вилучено речові докази, а за фактом злочину порушено кримінальну справу, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині охоронець розчленував товариша бензопилою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути