Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2013 18:11

В Одесі попрощалися зі загиблими в донецькій авіакатастрофі
8

Фото: Фото: timer.od.ua

Друзі та родичі загиблих в авіакатастрофі в Донецьку, а також керівництво Одеси та Одеської області, попрощалися з жертвами трагедії в суботу, повідомляє "Інтрефакс-Україна".

Церемонія пройшла в Будинку офіцерів в Одесі. Тут попрощалися з Валерієм Бабковим і Сергієм Бутенком, яких поховали на Таїрівському кладовищі.

Провести в останню путь свого колегу прийшли голова Одеської облради Микола Пундик, його заступники Микола Тиндюк та Олексій Гончаренко, віце-губернатори Одеської області Петро Хлицов і Дмитро Волошенков, депутат Одеської міськради Ігор Бєланов та багато інших, пише "Таймер"

"Дуже важко проводжати в останню путь людей, особливо рідних і близьких, найближчих друзів. На жаль, ми нічого вже не можемо зробити, і все що нам залишається - зберігати пам'ять про цих людей, і цінувати кожну секунду життя свого і оточуючих. Світла їм пам'ять і хай земля буде пухом", - сказав, стримуючи сльози, Микола Пундик.

Окремо пройшла церемонія прощання з Олександром Грушевичем.

Ще одного загиблого - Віктора Горбатенка поховали напередодні в селищі Авангард під Одесою. Родичі п'ятого загиблого - Дмитра Пєсні ще визначаються з місцем поховання. Нагадаємо, в результаті аварії пасажирського літака Ан-24 в Донецьку в середу ввечері загинули 5 людей, 9 госпіталізовані. Всього на борту перебували 52 людини.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі попрощалися зі загиблими в донецькій авіакатастрофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути