середа, 16 січня 2008 16:45

В Одесі студент на джипі розбив 11 машин (ФОТО)
6

У ніч з п"ятниці на суботу на вулиці Вільямса сталася масштабна аварія. Водій чорного джипа "Тойота-Прадо" з "крутим" держномером "4000" на величезній швидкості врізався в "Деу-ланос", що стояв попереду Як розповіли в черговій частині облДАІ, водій сріблястого "Деу" загинув на місці, а його пасажирка отримала серйозні поранення і знаходиться в реанімації.

Після удару "Ланос" віднесло убік, де він зіткнувся з "Міцубіши", яка у свою чергу зачепила дві "Тойоти", що стояли поряд Від удару у джипа перекосило колесо, і автомобіль винесло на стрічну смугу, де він скоїв зіткнення ще з шістьма машинами, припаркованими на стоянці. Зрештою пошкодження отримали 11 автомобілів, 5 з них -не підлягають ремонту.




Прибулі на місце аварії співробітники ДАІ на всю ніч перекрили вулицю Вільямса. Тіло загиблого водія співробітники МНС діставали близько півгодини, довелося навіть розпилювати зім"ятий корпус авто. За неофіційними даними, винуватцем аварії виявився сімнадцятирічний студент юридичної академії, який після аварії чинив опір співробітникам міліції.

Понівечивши11 автомобілів, господар навороченного джипа, погрожував інспекторам ДАІ, що його тато всіх покарає.

"Через деякий час до місця події під"їхало декілька дуже дорогих іномарок, з них вийшли родичі винуватця аварії, які спробували полюбовно "домовитися" з інспекторами ДАІ", - розповідає очевидець. Після недовгих переговорів винуватець аварії у супроводі співробітників ДАІ і "групи підтримки" з кортежу крутих іномарок був відправлений на експертизу.

Разом з тим з неофіційних джерел в правоохоронних органах вдалося дізнатися, що винуватець ДТП студент юракадемії відпущений на підписку про невиїзд і, швидше за все, вже знаходиться за кордоном. Крім того, за однією з версій, власник джипа - син крупного бізнесмена, що володіє мережею автосалонів в Одесі.

Зараз же за цим фактом порушена кримінальна справа, йде слідство, повідомляє  Сегодня, Одессаинформ.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі студент на джипі розбив 11 машин (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути