середа, 12 травня 2010 08:19

В Одесі повісився колишній бранець з "Фаїни" (ФОТО)

В Одесі у власному будинку повісився моряк із судна "Фаїна", 42- річний Юрій Лисютін. Рідні та близькі впевнені - моряк наклав на себе руки через брак грошей, які йому начебто заборгував судновласник. Одна із версій - Юрію були необхідні кошти на лікування доньки.

Сусідка Лідія Іванівна була останньою, хто бачив Юрія перед смертю. Жінка розповідає, сусіда знайшли повішеним на звичайному стільці. Каже, що вночі Юрій зателефонував їй з проханням позичити грошей, а вона дещо грубо відмовила йому, тепер кається.

Колишня дружина та двоюрідний брат через трагедію відмовилися спілкуватися з журналістами. Моряк Олексій Кочерга, із яким Юрій був у полоні на "Фаїні" впевнений, що причиною суїциду стали гроші, точніше їх брак. Розповідає, вони разом намагалися повернути борг судновласника на якого працювали.

Юрист, який представляв інтереси п'ятьох фаїнівців показує копію контракту Лисютіна. Каже, чоловік одразу після полону подався у другий рейс того самого судновласника, однак, коли повернуся, йому виплатили тільки третину обіцяної компенсації. За словами юриста, моряк отримав усього лише 1742 дол. замість 6700 дол., тобто його обікрали, а судновласник сказав: "Ми тобі нічого не винні, звертайся хоч до президента хоч до Господа Бога".

Представник судновласника, на якого працював Юрій Лисютін заборгованість перед покійним заперечує. Стверджує, він особисто зняв моряка із другого рейсу, коли дізнався, що теплохід знову проходитиме Аденською затокою.

Тим часом іще четверо бранців із "Фаїни" твердять - судновласник не розрахувався з ними до кінця і збираються позиватись і доводити це в суді.

ТСН.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі повісився колишній бранець з "Фаїни" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути