середа, 13 травня 2009 12:45

У Миколаєві сім"я наробила котлет із собаки сусідів (ФОТО)
6

Собака на прізвисько Чьоко
Фото: фото з домашнього архіву Інни Маковської
Інна Маковська показує місце поховання Чьоко

Подружжя Галина та Ігор Кучеренки з Миколаєва вбили сусідського собаку, щоб вилікувати сина від кашлю. Пес належав 34-річній Інні Маковській. Вона прагне, щоб собако-вбивць притягли до відповідальності.

13-річний сусідський хлопчик Дмитро Гончар став свідком викрадення тварини і розповів, хто саме забрав собаку.

Почувши цю розповідь Дмитра, Інна з чоловіком Олександром кинулися відразу до будинку Галини. Вона у той час зі своїм чоловіком Ігорем були на подвір"ї.

На запитання, де собака, вони відповідали, що не знають. Після чергових розбірок сказали, що відвезли тварину другові в село, пізніше, що в село до мами.

Через деякий час до Інни прийшов хлопчик, який товаришує з дітьми Галини. Він сказав, що собаки можуть не шукати. Її Ігор з дружиною вбили і з"їли, а шкуру і останки кинули у криницю, що на подвір"ї будинку.

Ігор Кучеренко розповів, що собаку вони пустили на котлети та жарке. За його словами, у такий спосіб подружжя вирішило лікувати свого сина від кашлю, який завдяки цьому м"ясу пройшов за тиждень. Про лікувальні властивості собачатини Ігорю розповіла бабуся.

Потерпіла Інна Маковська звернулася до Організації з захисту тварин (ОЗТ), де їй порадили зателефонувати в міліцію. Правоохоронці у криниці знайшли залишки собаки, у будинку – ніж у шерсті. Та у притягненні до відповідальності сім"ї Куріченків відмовили, мовляв справ не є особливо кримінальною.

Наразі Інна з головою ОЗТ Музою Маховою написали начальнику Управління міністерства внутрішніх справ у Миколаївській області Володимиру Уварову звернення, аби він взяв ситуацію під власний контроль.

В Україні за жорстоке поводження з тваринами передбачено покарання - штраф до 850 грн або арешт до півроку. Однак міліціонери вважають, що Кучеренки забили собаку без вияву жорстокості.


Від першого чоловіка у Галини Кучеренко двоє дітей - 15-річна дівчинка, яка постійно тікає з дому, і 14-річний хлопчик, який зараз знаходиться у колонії. Від Ігоря Кучеренка у неї син, який ходить у дитсадок, і грудне немовля.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві сім"я наробила котлет із собаки сусідів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути