понеділок, 23 липня 2007 14:08

У Миколаєві 14-річний підліток зґвалтував 9-річного

9 - літній Олександр і 14- літній Дмитро проживали по сусідству, були друзями "не розлий вода", втім, як і їх батьки. Сімейна дружба тривала далеко не один рік.

У якийсь момент, мама Саші - Олена стала помічати, щось недобре в поведінці свого сина. Він став замкнутим, став відмовлятися від дружби з Дімою, хоча знала, що хлопці були буквально нерозлучні.

Одного разу Саша разом з мамою пришли в гості до Дмитра. Батьки залишили хлопчиків в спальні пограти, а самі відправилися на кухню, щоб відзначити зустріч.

Вечір затягнувся. Несподівано в процесі гри Дмитро сказав Саші, щоб він зайшов у ванну кімнату. Хлопчик відмовився виконувати його вимогу. Тоді Діма запитав "Хто з нас командир?", - і знову зажадав, щоб той зайшов у ванну, але знову отримав відмову. Тоді, зі слів Саші, Діма скрутив його руки назад і насильно завів у ванну. Закрив двері на замок і зажадав вступити з ним в інтимний зв"язок. Коли Саша знову вчинив опір, Діма сказав: "Якщо ти відмовишся виконувати все, що я захочу, я більше з тобою ніколи не дружитиму і не захищатиму тебе". Після чого почав здійснювати відносно Саші розпусні дії. Батьки хлопчиків в цей час знаходилися на кухні. Почувши незрозумілі звуки і крик, Олена постукала у ванну. Але двері вичвились замкнуті і вона зажадала відкрити її. Через хвилину ні про що непідозрююча мати побачила свого сина, в очах якого був жах. На питання, що сталося, Діма пояснив: "Ми просто грали, і Саша забив ногу".

Оскільки було вже досить пізно, гості зібралися йти додому. Дорогою додому мати почала розпитувати, що ж трапилося насправді, і тоді нещасний хлопчик розповів все, як було.

Наступного дня, батьки потерпілого ухвалили рішення звернутися в міліцію.

Співробітниками міліції Дмитро був затриманий і разом з потерпілим доставлений в Заводський райвідділ міліції для подальшого розгляду.

У бесіді з правоохоронцями хлопчик розповів про те, що Дмитро здійснював над ним розпусні дії впродовж 6 місяців. Але розповісти про все батькам не наважувався, оскільки "друг" постійно залякував його і погрожував, що з ним не дружитиме і не захищатиме.

У скоєнні даного злочину Дмитро зізнався відразу. Відповідаючи на питання слідчого, що ж підштовхнуло його до скоєння даного злочину, пояснив, що бачив подібне під час перегляду фільму порнографічного характеру в інтернет клубі, де вони з Олександром проводили весь вільний час

По даному факту було порушено кримінальну справу по ч.3 ст.153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті в збоченій формі із застосуванням фізичного насильства або з використанням безпорадного стану потерпілого, відносно малолітнього, здійснене повторно), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення свободи на термін від 8 до 12 років, повідомляє Україна кримінальна.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві 14-річний підліток зґвалтував 9-річного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути