вівторок, 27 жовтня 2009 10:10

В моторному відсіку автомобіля возили живого койота (ФОТО)
6

Коли американці на автомобілі "Honda Fit" вдарили койота, вони поїхали далі. Швидкість була 120 км/год, тому вони подумали, що у тварини немає шансів.

Вони не знали, що зустріли найживучішу істоту у світі, зазначає The DailyMail .

Брат і сестра Даніель і Тевін Іст їхали вісім годин, зробили дві зупинки на заправку, і, проїхавши 965 км, знайшли дику тварину під переднім крилом своєї машини.

Врятованого койота назвали Трікі, що значить "Хитрюга" і він цілком виправдав своє ім"я. 

Даніель і Тевін Іст їхали вночі 12 жовтня біля кордону Невада-Юта, коли помітили койотів біля дороги. Одна з тварин вибігла перед автомобілем і потрапила під колеса, тому брат і сестра подумали, що немає ніякого сенсу робити зупинку.

"Ми думали, йому кінець", - каже Даніель.

Після інциденту близько першої ночі, вони продовжували долати 965 км до Сан-Хуана на півночі - навіть зупиняючись двічі на заправку, однак ніхто не помітив койота.

Коли вони доїхали додому о 9 ранку, вони побачили у своєму автомобілі дикого койота.

"Даніель помітив хутро і тіло", - каже Тевін Іст і додає, що сама намагалася триматися на певній відстані, бо припускала, що доведеться побачити останки мертвого койота.

Однак тут стало очевидно, що це жива тварина. Койот був затиснутий між переднім крилом і радіатором їх автомобіля. Пара негайно подзвонила в службу реабілітації.

"Ми побачили трохи крові, і не помітили ніяких ран," каже Тевін Іст. "Ми не знали, чи він страждає, чи ми можемо його врятувати. Але ми зрозуміли, що ми повинні зняти переднє крило автомобіля, щоб дістатися до нього."


За словами Даніеля Іста, койот тільки подряпав лапу. Але рятувальник Ян Кроуелл з перестороги, так як у тварини могли бути пошкодження внутрішніх органів, одягнув йому ошийник.

Найбільш дивним у цій історії є те, що через три дні койот втік, пробравшись під кліткою. 

Gazeta.ua за матеріалом The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «В моторному відсіку автомобіля возили живого койота (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути