понеділок, 22 вересня 2008 16:57

Собачок Періс Хілтон загризли койоти

 
Спадкоємиця імперії готелів Hilton позбулася найдорожчого - своїх дорогоцінних чіхуахуа. Ймовірно, їх "загризли дикі койоти". Тварини поцупили вихованців Періс, що вибігли за межі її будинку на Голлівудських горбах, увечері в середу.

Як повідомляють джерела близькі до знаменитості, Періс була шалено засмучена тим, що сталося, і "плакала без упину". В той же час офіційні представники знаменитої блондинки спростовують інформацію про трагічну втрату.

"В середу вони були в звукозаписній студії будинку Періс, і всі собачки грали між собою і здавалися здоровими та щасливими тваринками, - заявив прес-секретар Хілтон. - Періс навіть побудувала для них спеціальний собачий палац. Отже всі вихованці в безпеці".

Варто відзначити, що не дивлячись на свій поганий характер, Періс з великою ніжністю ставиться до домашніх тварин, передає Фактnews. Якщо вірити чуткам, удома у головної тусовщиці Лос-Анджелеса цілий звіринець: собачки, козел, кішки, 23 тхори та шиншила, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Собачок Періс Хілтон загризли койоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути