Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2012 22:33

У мороз київських дітей водитимуть у дитсадки

У мороз київських дітей водитимуть у дитсадки

Дошкільні навчальні заклади Києва працюватимуть в звичайному режимі не зважаючи на холодну погоду. Про це повідомила прес-служба КМДА з посиланням на Головне управління освіти і науки.

Разом з тим, за дорученням голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова посилено контроль за постачанням тепла саме у дошкільних закладах. Заняття у дитсадках проводитимуться відповідно до санітарних норм.

Температура повітря в ігрових приміщеннях, приймальнях першої групи раннього віку має становити не менше 23°С. У ігрових, приймальнях другої групи раннього віку та першої молодшої групи температура має становити не менше 22°С. У групових, роздягальнях дошкільних груп – не менше 21°С. Температура повітря у спальнях для ясельних груп має бути не нижча, ніж 21°С, а дошкільних груп – не нижче, ніж 19°С.

Прогулянки на вулиці допускатимуться при температурі не нижче -16°С, для старших дітей – доки стовпчик термометру не опуститься нижче відмітки -20°С.

Що стосується тимчасового припинення навчальних занять у школах, в ГУ освіти зазначили, що директорам закладів освіти доручено провести роз'яснювальну роботу з батьками щодо організації дистанційних та індивідуальних форм навчання дітей на період призупинення занять. Крім того, для дітей, яких батьки не можуть залишити вдома, працюватимуть групи подовженого дня.

Як повідомлялось, відповідно до розпорядження голови КМДА Попова з 1 до 5 лютого включно призупинено заняття у столичних навчальних закладах.

Зараз ви читаєте новину «У мороз київських дітей водитимуть у дитсадки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути