Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2010 08:48

В Луганську студенти з Іраку порізали 5 українців

В Луганську студенти з Іраку порізали 5 українців

В Луганську побилися між собою місцеві хлопці та студенти з Іраку. Спочатку билися врукопашну, а потім іноземці пустили в хід ножі. П"ятьох українських громадян доправили до лікарні з ножовими пораненнями.

Наразі в лікарні залишається лише один із луганчан, якого поранили найважче. Він якраз і розповів, що зайшов із друзями вранці у кафе, де сиділи іракці. Згадати причину сварки не може, але каже, що бійка відновлювалася двічі.

Представники студентської іракської діаспори в Луганську виправдовують затриманих співвітчизників – мовляв, ті були розпалені спиртним та ревнощами. А ніж взагалі знайшли надворі просто під час бійки. До того ж, заперечують, що сили були нерівні, мовляв, билися п"ятеро українців і шестеро іракців.

В міліції стверджують, що причина конфлікту суто побутова. Мовляв, тут замішана дівчина. Тож і карну справу порушили – за хуліганство.

В університеті переконують: зазвичай іноземні студенти першими на конфлікт не йдуть, але якщо вже їх спровокують – за себе постоять. Щоправда, ці – першокурсники, і зарекомендувати себе ще не встигли. Тому керівництво вишів чекатиме результатів розслідування правоохоронців.

В Луганську навчаються 4 тисячі студентів-іноземців. Вважають, що багатонаціональний Донбас – найбезпечніше для них місце. Але і тут подібні конфлікти трапляються щонайменше раз на рік.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «В Луганську студенти з Іраку порізали 5 українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути