Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2010 12:54

В київському ресторані показали красунь з Playboy (ФОТО)
11

У столичному ресторані "Лаченте" журнал Playboy нагородив найкращих фотографів 2009 року. Гостей зустрічали фотомоделі, переодягнені в кроликів.

На фоні стенду із фотороботами, переможці роздавали інтерв"ю. Хизувались новенькими камерами, які отримали в якості призу.

"Коли робили зйомку в одному з клубів Дніпропетровська, над нами директор пожартував - закрив на другому поверсі. Сиділи там кілька годин, - розповів кореспонденту Gazeta.ua призер конкурсу фотограф Ірина Литвиненко. - З моделлю в інтернеті познайомились. Захотілося познімати однофамільницю".

"Дивилась Playboy ще в дитинстві, коли батько був молодий, - додала Ксеня Литвиненко, фотомодель. - Не уявляла, що колись на його сторінки потраплю. Чоловік спершу критично поставився. Потім лише сказав "Красиво".

Український співак El Кравчук на вечірку з"явився один. Тусувався лише півгодини. Згадував, як почалось знайомство з еротикою.

"Вперше Playboy потрапив до рук, коли мені було років 18, до того він не продавався. - поділився спогадами із Gazeta.ua Кравчук. - А коли мені було 16, однокласниця взяла у батьків касету з порнухою, через 15 хвилин подзвонила її мама з вимогою повернути касету. Зараз в моїй колекції є журнал 1961 року, мальований від руки. Постійно дивився Playboy із цікавістю, мене завжди збуджували голі тіла. На своєму першому альбомі "Нічий" у мене теж була оголена фотосесія, тоді це всіх шокувало".

Тим часом гостей розігрівали музиканти з Gorchitza Live Project. Їх вокалістка Аллоіс розповіла про свої стосунки з фотографією.

"Маю фотоапарат, але навіть соромно казати, який любительский. Ні, не Kodak, але щось в цьому роді. Коштує до 1000 гривень. Купувала його давно, і фотографую ним мало, навіть на відпочинок не беру", - зауважила співачка.

А скульптор Олег Пінчук зізнається у любові до фотомистецтва.

"Якщо чесно, з технікою не дружу. Якусь кнопочку нажав, воно шось не то робить і як повернути в нормальний стан – я не знаю. Я купляю собі телефони з камерами по 5-8 пікселів, - розповів скульптор. - Мені, до речі, Сергій Поярков привіз із Америки "Нікони" і "Кодаки", лежать в неробочому стані. А фотографувати люблю. Правда, мої фотографії занадто комерційні, вони кричать "купіть нас".

Всупереч анонсам організаторів на вечірці так і не з"явилась зірка Playboy, улюблениця власника видання Хью Хефнера, Даша Астаф"єва.

Зате наприкінці вечора в холі ресторану була помічена телеведуча Наталя Розинська в обіймах свого коханого - 64-річного шведського барона Свен де Гір Кон Геральда. Побачивши фотокореспондентів, почала затулятись.

"Не знімайте мене! Я не хочу світитись на вечірці Плейбоя! - сказала телеведуча, залишаючи ресторан.

Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В київському ресторані показали красунь з Playboy (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути