середа, 30 грудня 2009 15:57

В Китаї змія врятувала сім"ю від пожежі (ФОТО)

 
Китаєць, який виходив вмираючу змію, стверджує, що вона врятувала його сім"ю, піднявши тривогу, коли їхній будинок охопило полум"я, передає Ananova.

Ю Фенг, з містечка Фушунь, що в китайській провінції Ляонін, знайшов вмираючу чорну змію біля свого будинку. Він почав лікувати плазуна лікарськими травами і за 20 днів змія одужала.

Чоловік відніс змію на найближчу гору, що за милю від його будинку, і випустив змію на волю. Проте наступного ранку вона приповзла до його будинку назад.

Після цього китаєць ще двічі випускав рептилію на волю, проте вона завжди поверталася назад. За словами Ю Фенга, його сусіди говорили, що змія поверталася, щоб відплатити йому за доброту.

Змію назвали Лонг Лонг і вона стала домашнім улюбленцем.

Як розповідає Ю Фенг, якось уночі він відчув щось холодне не своєму обличчі. Він розплющив очі і побачив Лонг Лонг.

За словами чоловіка, раніше плазун ніколи його не будив. Ю Фенг почувався настільки сонним, що спробував заснути знову, проте Лонг Лонг схопилася зубами за його одяг і почала бити по ліжку хвостом.

Тоді змія переповзла на ліжко матері Ю і теж почала бити по ньому хвостом. Ю Фенг остаточно прокинувся і лише тоді відчув, що пахне гаром - електрична ковдра його матері зайнялася.

Місцеві знавці рептилій стверджують, що у змій не вистачило б інтелекту діяти так як зробила Лонг Лонг. Проте Ю Фенг вірить, що змія вчинила так через свою доброту - щоб відплатити чоловікові за своє врятоване життя.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Китаї змія врятувала сім"ю від пожежі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути