вівторок, 02 липня 2013 02:46

В Кіровограді квартирант забив до смерті господаря

В Кіровограді квартирант забив до смерті господаря
Фото: analitica.kiev.ua

У Кіровограді працівники карного розшуку міського відділу міліції затримали 44-річного чоловіка. Він підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 73-річному місцевому жителю, внаслідок яких пенсіонер помер.

"У міліцію подзвонив чоловік, що виявив труп свого сусіда. Видимих тілесних ушкоджень на тілі загиблого виявлено не було. Однак експертиза встановила, що смерть настала від численних переломів ребер. Ми встановили, що останні півроку з дідусем проживав "квартирант". За столом у них виникла сварка, молодший вимагав гроші на чергову пляшку оковитої. У розпалі зловмисник збив господаря з ніг і почав бити. Численні удари наносив в область тулуба. Після скоєного пішов з помешкання шукати випивку. А коли повернувся, побачив бездиханне тіло господаря. Про те, що знайшов дідуся мертвим повідомив сусіда", - розповіла Віталіна Бевзенко з обласної міліції.

Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Стаття закону передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «В Кіровограді квартирант забив до смерті господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути