Ексклюзиви
пʼятниця, 06 лютого 2009 09:52

У Києві спіймали педофіла (ФОТО)

Напередодні в Шевченківському районі столиці наряд патрульно-постової служби затримав педофіла, який тримав в страху учениць середніх та старших класів, а також їхніх батьків. Про це повідомили в прес-службі главку МВС України в Києві.

Зважаючи на небезпеку скоєних злочинів на розшук підозрюваного, чий фоторобот був розвішений в школах і на прилеглих до них територіях, кинули кращі сили. Збоченця відрізняв схожий "почерк": вислідивши юну жертву і переконавшись в тому, що поряд більше нікого немає, нападав - в шкільному туалеті, ліфті будинку. Причому не тільки демонстрував свою "гідність" (так говорили в міліції, щоб не сіяти паніку), а й ґвалтував дівчаток. За попередніми відомостями, що можуть виявитися неповними, на рахунку зловмисника чотири епізоди - три в Шевченківському районі, один - в Дарницькому.

Під час затримання він хотів втекти, люто чинив опір, бризнув в обличчя інспекторові струменем з газового балончика і намагався зірвати погони. Проте далеко втекти не вдалося. Учора ввечері він вже давав свідчення в територіальному відділенні міліції Шевченківського РУВС по вулиці Баумана.

В четвер начальник відділення Сергій Смирнов підтвердив, що із затриманим проводяться активні слідчі дії, він надає свідчення і йде на контакт з працівниками міліції: "Зараз якраз йде упізнання".

У деяких київських школах, після того, як з директорами поспілкувалася міліція, паніку вирішили не піднімати, а спрацювали "тихо". "Ми навіть фотороботи збоченця не розвішували по всій школі, а тільки у вчительській. З дітьми провели додаткову бесіду, щоб були на вулиці обережними і намагалися не спілкуватися з незнайомцями. Про те, що в районі хтось лякає учнів, ми не розповідали", - поділився один з директорів.

За матеріалами "Сегодня", ForUm

Зараз ви читаєте новину «У Києві спіймали педофіла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути